Yarımada Belediyeler Birliği deprem gündemiyle toplandı

Yarımada Belediyeler Birliği deprem gündemiyle toplandı

İzmir'de 9 ilçenin bir araya gelerek oluşturduğu Yarımada Belediyeler Birliği Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde deprem gündemiyle toplandı. Toplantıda depremzedeler için yapılabilecek yardımlar ve deprem önlemleri hakkında fikri alışverişinde bulunuldu

İzmir'de Karaburun, Çeşme, Seferihisar, Urla, Selçuk, Güzelbahçe, Balçova, Narlıdere ve Menderes ilçelerinin bir araya gelerek oluşturduğu Yarımada Belediyeler Birliği Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde toplandı.

2.jpg

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda öncelikle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ekibi ve tüm ilçe belediye başkanlarıyla birlikte çevrimiçi toplantı aldıklarını belirtti.

1.jpg

Ardından Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın ev sahipliğinde Yarımada Belediyeler Birliği toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Girgin sosyal medya hesabında, "Yarımada Belediyeler Birliği Encümeninde de ana gündem, hepimizin canını yakan depremdi. Deprem bölgesindeki ve kentimizdeki görev ve sorumluluklarımızı konuştuk. Birliğimizin çalışmalarına yön verecek kararlar aldık. İzmir'i ve Yarımada'yı oluşturan belediyelerimizin ortak gücü, bu zor günlerde halkımızın emrinde. İzmir ve Yarımada, dayanışmayı daha da büyütecek. Türkiye, 'Gün Birlik Günü' diyerek, yaralarını saracak." ifadelerine yer verdi.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.