Yarımada Spor Oyunları uzun bir aradan sonra geri dönüyor!

Yarımada Spor Oyunları uzun bir aradan sonra geri dönüyor!

Uzun bir aradan sonra geri dönen Yarımada Spor Oyunları'nda çeşitli branşlarda başarılı sporcular kıyasıya rekabet edecek.

Nilda Altın- Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran, Yarımada Spor Oyunları'nın uzun bir aranın ardından 23-29 Mayıs tarihleri arasında Çeşme'de gerçekleşeceğini açıkladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İzmir Valiliği, Çeşme Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Urla Belediyesi ve Güzelbahçe Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek olan etkinlikte, çeşitli branşlarda başarılı sporcular kıyasıya rekabet edecek.

erkekler-plaj-voleybolu-turnuvasi-basliyor-2.jpg

Sporcuların basketbol, futbol, kros, mini voleybol, plaj voleybolu, masa tenisi, oryantiring, satranç, tenis, yelken ve açık su yüzme branşlarında yarışacağı organizasyona ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Oran, "Çeşme'mizde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

a6xfeflwefyfe51s-637170166872090342.jpg

Başkan Oran, etkinliğe ilişkin açıklamasında "Yarımada Spor Oyunları geri dönüyor! Çeşitli branşlarda başarılı sporcuların kıyasıya rekabet ettiği, Yarımada'nın en keyifli organizasyonlarından olan Yarımada Spor Oyunları uzun bir aradan sonra yeniden başlıyor. 23-29 Mayıs 2022'de, Çeşme'mizde görüşmek üzere." ifadelerine yer verdi.

fpz3wsfxeaet8aw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.