Yasak aşk sonu oldu!

Yasak aşk sonu oldu!

Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programına 43 yaşındaki Özkan Karaçalı’nın 10. kattan düşerek, hayatını kaybetmesinin arkasındaki olaylar damgasını vurdu.

Serap Paköz, olayı şöyle anlattı: “Gaziantep’te yaşayan 43 yaşındaki Özkan Karaçalı, 9 Mart 2017 akşamı 10. kattan düşerek hayatını kaybediyor. Özkan Karaçalı, bir süredir yasak bir ilişki yaşıyormuş. O ev de o kadına ait. Güvenlik kameraları incelendiğinde Özkan’ın eve girdiği görünüyor. Aradan 40 dakika geçtikten sonra kadının eşinin de eve girdiği görünüyor. 5 saat sonra Özkan 10. kattan düşüyor ve hayatını kaybediyor.”
 
Özkan Karaçalı’nın annesi Şenel Hanım ve kardeşleri Şenay ve Özgül bugün canlı yayındaydılar.
 
Özkan Karaçalı’nın annesi Şenel Hanım, gözyaşları içinde olay gününü şöyle anlattı: “Benim oğlum 2 gündür eve gelmemişti, arkadaşında kalmıştı. O gün eve geldi banyosunu yaptı, tıraşını oldu, yemeğini yedi ‘Anne ben Adana’ya gidiyorum. Arabada yer var sen de gel’ dedi. Ben torunum Nazar’a baktığım için ‘Oğlum sen git, ben gelemem” dedim. Saat 20:30’da evden çıktı. Bana da komşum geldi gece 23:00’e kadar oturduk, sohbet ettik. Komşum gitti, namazımı kıldım yeni yatmıştım ki gece 02:30 da telefon çaltı. Arayan kişi; ‘Oğlun nerde?’ diye sordu. ‘Adana’ya gitti, ne oldu; yoksa oğlum kaza mı yaptı’ dedim. Adam ‘Oğlun 10. kattan düşerek, öldü’ dedi.

 

Evli kadın ‘Sibel’ benim öz ve öz erkek kardeşimin kızı… Eşi var, 3 çocuğu var; ama oğlumun peşini bir türlü bırakmadı. Oğlumu evlenelim diye tehdit ediyormuş. Oğlum, Sibel’e güvenmiyordu. Ölmeden 2 gün önce Sebil’in telefonunu elinden almış ‘Huylandım, herhalde başka birileriyle de görüşüyor’ demiş. Ben olay yerine gittiğimde benden uzakta oturan ağabeyim benden önce gitmişti, neden? Benim oğlum için ‘İntihar etti’ diyorlar o zaman neden balkon demirlerinde parmak izleri yok? Neden sırtında, pantolonunda yırtıklar vardı? Benim için yanıyor. 7 aydır çektiklerimi bir ben bir Allah bilir.”
 
Serap Paköz; “Özkan Karaçalı, kamera kayıtlarında olay günü saat 21:33’de eve girerken görünüyor. 5 saat sonra balkondan düşüyor. Balkon demirlerinde Özkan’ın, parmak izi yok; ama Sibel’in eşinin parmak izi var. Tabii o kişi o evde yaşadığı için orada sıkıntılı bir durum var. Olayın arkasındaki gerçeğin peşinde olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.