Yasak sonrası Fortnite yüklü iPad modelleri satışta!

Yasak sonrası Fortnite yüklü iPad modelleri satışta!

Apple tarafından oyunun App Store’dan kaldırılmasının ardından bazı kullanıcılar, daha önceden Fortnite yüklenmiş olan modelleri ikinci el olarak satışa çıkardı.

Apple tarafından getirilen yasak kararı sonrası da Google, Play Store’dan Fortnite’ı kaldırmıştı. Sonrasında Spotify da Epic Games’in yanında yer almıştı. Gündem olan bu olayların sonucunda ne olacağı merak ediliyor.

Yasaklamaların ve destek mesajlarının gölgesinde ilginç bir olay da yaşanıyor. Daha önceden tabletlerine oyunu kurmuş olan birçok kişi ikinci el satış sitelerinden cihazlarını satmaya başladı. Hatta 900 dolara varan fiyatlarla tabletin satışa çıktığı belirtildi.

Artık uygulamanın mağazadan yüklenemeyecek olması, satılan iPad’lerin en büyük özelliği olarak kendisini gösteriyor. Bir ilanda ise 7. nesil Fortnite yüklü iPad için 399 dolardan açık artırmanın başladığı, direkt satın almak isteyen kişilerin de 900 dolar ödemesi gerektiği yazıyor. Açık artırma için 6 gün süre bulunuyor.

Görünen o ki iPad üzerinde Fortnite oynamak isteyen kullanıcıların, üst bir model satın alır gibi ödeme yapması gerekiyor. Ancak neredeyse aynı fiyata sıfır iPad Pro almak da mümkün. Bu ilan sonrasında modelin satılıp satılmayacağı da merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.