Yaşam Koçluğunda fark yaratmak istiyor

Yaşam Koçluğunda fark yaratmak istiyor

Başarılı Yaşam Koçu Reyhan Altın, kariyerinde başarıyı sağlamasının en büyük etkenlerinden biri olan gözlem yeteneği ve insanları mutlu etmek için sarf ettiği içten gelen çaba olduğunu belirtiyor.

Uzun yıllar boyunca bir çok kurumsal firmada Müşteri İlişkilerinde görev yapan, başarılı Yaşam Koçu Reyhan Altın, kariyerinde başarıyı sağlamasının en büyük etkenlerinden biri olan gözlem yeteneği ve insanları mutlu etmek için sarf ettiği içten gelen çaba olduğunu belirtiyor. Yaşam Koçluğu ve Danışmanlık hakkında; Yaşam Koçluğu, Öğrenci Koçluğu, Kariyer Koçluğu, Profesyonel Aile Koçluğu, Profesyonel Aile Danışmanlığı, Profesyonel Eğitim Danışmanlığı, NLP, Bireysel Psikoloji, Çevre psikolojisi, kadın psikolojisi, Tükenmişlik sendromu ve Profesyonel Danışmanlık gibi uluslararası geçerliliğe sahip birçok  eğitim aldığını vurgulayan Reyhan Altın, ne maddi kazançlar ne de derecelendirilmiş başarıların, insanlara yardımcı olduğunu hissettiği zamanlardaki kadar mutlu etmediği dile getiriyor. 

prev-w2_gelin-kocu-reyhan-altin-galerisi-1462346553.jpg

Ayrıca, dünyanın en güzel hissi, birinin yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak  olduğunu söylüyor. Daha önce çalıştığı kurumsal firmalarda da insan ilişkileri ve kişisel gelişimle ilgili bir çok eğitim ve seminere katılan Reyhan Altın, ‘’Benim kişisel düşüncem, bir yaşam koçunda olması gereken özellikleri taşımayan birinin alacağı eğitim, sesi güzel olmayan birinin alacağı Şan eğitiminden öteye geçemez. Gün geçtikçe saygınlığı artan bu meslekte özellikle duruyorum sayesinde fark yaratmayı ve gülümseyen yüzlere yenilerini katmayı hedefliyorum’’ diyerek konuşmasını tamamladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.