Yaşam Pınarım’dan kampanya

Yaşam Pınarım’dan kampanya

Yaşam Pınarım, yeni üyelerine ilk damacana siparişinde 5 TL, üçüncü damacana siparişinde 10 TL indirim fırsatı sunarken, beşinci damacana su siparişlerinde ücret almıyor.

Türkiye’nin ilk ambalajlı suyunu tüketici ile buluşturan Pınar Su ve İçecek, tüketicilerini Ramazan boyunca bütçe dostu kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor. “Yaşam Pınarım” mobil uygulamasına üye olarak su siparişi veren kullanıcılar, ilk damacana siparişini 5 TL indirimli, üçüncü damacana siparişini 10 TL indirimli, beşinci damacana siparişini ise ücretsiz veriyor.

yasam-pinarim-kampanya.jpg

Avantajlı kampanya bununla da bitmiyor. Polikarbon damacana değişimi 20 TL yerine ücretsiz olurken, belirli bayilerde cam damacana değişim bedeli ise sadece 50 TL. Üstelik, ilk damacana siparişinde geçerli depozito indirimi de uygulanıyor. Cam damacana depozito ücreti, 200 TL yerine 149 TL.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler için; Yaşam Pınarım mobil uygulamasını Android ve IOS tabanlı cep telefonlarına Google Play, Apple Store ve App Gallery’den kolaylıkla indirmek mümkün. Cepleri ferahlatan kampanya, 12 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.