Yaşar Holding yeni yıl yemeğinde Pınar Karşıyaka Basketbol Takımını ağırladı!

Yaşar Holding yeni yıl yemeğinde Pınar Karşıyaka Basketbol Takımını ağırladı!

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı ve Yaşar Holding yöneticileri Mövenpick Otel’de yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. 

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar ve Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama yemeğine, Yaşar Holding İcra Başkan Yardımcısı Levent Dağhan, Yaşar Holding Koordinatörü Suat Özyiğit, Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu, Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu, DYO Boya Fabrikaları Genel Müdürü Mutlu Uysal, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Basketbol Şube Başkanı Ahmet Eriş, Karşıyaka Spor Kulubü Yöneticileri ile Başantrenör Ufuk Sarıca, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı teknik ekibi ve oyuncuları katıldı. 

Yeni yılda Pınar Karşıyaka Basketbol Takımının bu sezonki performansında memnun olduklarını söyleyen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar “Bu sezon takımımız çok iyi bir başlangıç yaptı. Hem ligde hem de Avrupada başarılı bir sezon geçiriyoruz. 2020 yılında basketbol takımımızdan kupalar bekliyoruz. 2020 yılının hepimiz için başarılı ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum" açıklamaısında bulundu. 

Yılbaşı yemeğinde konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, ‘’Başantrenör Ufuk Sarıca’nın gelişiyle  Pınar Karşıyaka’da  tekrar büyük bir sinerji oluştu. Yeni yılda Pınar Karşıyaka Takımımızın çok daha başarılı olacağına inanıyoruz. Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum’’ diye konuştu.

Yeni yılı Yaşar Holding ile birlikte karşılamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı “2020 yılında hem taraftarlarımıza hem de bu güne kadar bizleri sürekli destekleyen Yaşar Holding ile ‘’Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar’’a bir şampiyonluk daha yaşatmak istiyoruz.  Tüm camiamızın yeni yılını kutluyorum.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.