Yaşar Kırkpınar, "Gençlerimizle her daim gurur duyuyoruz"

Yaşar Kırkpınar, "Gençlerimizle her daim gurur duyuyoruz"

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Çiğli'de gençlerle bir araya gelerek, "gençlerimizle her daim gurur duyuyoruz" dedi.

Medya Ege- AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, ilçe programları kapsamında Çiğlililer ile bir araya geldi. Bu kapsamda öncelikle AK Parti'de görev almış partililerle buluşan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, daha sonra Çiğli'de gençlerle bir araya geldi. Gençlerle istişarede bulunarak sohbet eden AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesi için hizmet etmek isteyen gençlerimizle her daim gurur duyuyoruz açıklamasını yaptı.

fwk-5ocwaaa8mtt.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yaşar Kırkpınar, "Çiğli’deyiz… İlçe programlarımız kapsamında geçmişte partimizde görev almış dava ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Çiğli’de geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizle çaylar açık sohbetimiz oldukça koyuydu. Milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesi için hizmet etmek isteyen gençlerimizle her daim gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

fwk0h8dxoaeo8io.jpgfwk-81rwiac6-z7.jpgfwk0ixqwiaajyuu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.