Yaşar Kırkpınar'dan STK'lara ziyaret!

Yaşar Kırkpınar'dan STK'lara ziyaret!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası ile Erzurum Dernekler Birliği Federasyonuna ziyarette bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş ile birlikte ilçede bulunan bazı sivil toplum kuruşlarını ziyaret etti. İlk olarak İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığını ziyaret eden Kırkpınar, burada Oda Başkanı Mustafa Güvenli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ardından Erzurum Dernekler Birliği Federasyonuna geçen Kırkpınar, AK Parti olarak 20 yıldır toplum yararına çalışan, birlik ve beraberliğin adresi olan, vatanına ve milletine bağlı tüm sivil toplum kuruşlarını desteklediklerini her zaman yanlarında olmaya özen gösterdiklerini söyledi.

288628634-5267384810013607-8423630785849594878-n.jpg

Ziyarette AK Parti olarak yaptıkları çalışmalara değinen ve yaşanan ekonomik sıkıntıların yılsonu Şubat Mart gibi giderileceğini belirten Kırkpınar, “Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı kabinesi yanı Sn. bakanlarımız ve bizler şuan yaşanan sıkıntıların giderilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımız hatırlarsanız “Hiçbir vatandaşımızı ekonomiye ezdirmeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. İşte dün kabine toplantısı sonrası memur, emekli, asgari ücretli, çalışanlarımıza zam yapılacağı bizzat cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. Ayrıca dar gelirli ailelerimize yapılan desteklemelerde de artış yapıldı” diye konuştu.

288669381-5267385116680243-2141667620387271111-n.jpg

“MİLLETİMİZİ ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ”

AK Parti olarak tam bağımsız bir ekonomik sistemle ülkeyi daha da ileri seviyelere taşımayı amaçladıklarını belirten Kırkpınar, su süreç içerisinde bazı sıkıntılar yaşanabileceğine de dikkat çekti. Kırkpınar, “Küresel ekonomide yaşanan dalgalanma, emtia fiyatlarındaki artıştan üretim ve tedarik zincirlerindeki kırılmaya kadar tüm boyutlarıyla etkisini sürdürüyor. Türkiye, geçtiğimiz 20 yılda kurduğu güçlü altyapı üzerinde bu krizi fırsata çevirmek için tüm imkânlarını seferber etmiştir. Bugün bir yanan küresel krizi yeni bir kalkınma hamlesinin kaldırıcı hâline dönüştürmenin, bir yandan da maruz kaldığımız oyunların ve saldırıların etkilerini elimine etmenin gayreti içindeyiz. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla üzerine kurulu Türkiye Ekonomi Programımızı tüm sabotajlara ve direnişlere rağmen uygulamayı sürdürüyoruz. İstihdam, ihracat, üretim tarihimizin en yüksek seviyelerine çıkmıştır, büyüme kesintisiz devam ediyor. Enerji ve altın hariç cari fazla veren bir ticaret dengemiz var. Bilhassa savunma sanayimiz dünyada rüştünü ispat etmiş bir şekilde katlanarak gelişiyor. Tüm bunlar doğru istikamette gittiğimizi gösteriyor. Ülkemizdeki hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirmek için her fırsatı değerlendiriyor, her imkânı harekete geçiriyoruz. Geçtiğimiz Ocak ayında asgari ücretin yüzde 50,5 oranında artışından, kamu personeli ve emeklilerinin maaşlarının bir önceki yılın enflasyon oranı üzerinde yükseltilmesine kadar pek çok adım atılmıştı. Amacımız; enflasyon oranı kaç olursa olsun hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine müsaade etmemektir” şeklinde konuştu.

288807994-5267523136666441-189356681462339272-n.jpg

Milletvekili Kırkpınar, AK Parti Hükümetleri döneminde İzmir’e tarım, sanayi, ulaştırma, alt yapı, eğitim ve spor alanları gibi daha birçok alanda yapılan hizmetleri de anlatarak, her şartta ve her koşulda İzmir’e ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.