Yatırımcısı Artan Coinlerde Bugün: Avax ve Mina Coin

Yatırımcısı Artan Coinlerde Bugün: Avax ve Mina Coin

Kripto paralar ile ilgili inceleme yapıldığında Avax ve Mina coin potansiyeli yüksek dijital paralar arasında yer alır. Yatırımcıların favori coinlerinden olan bu varlıklar ile ilgili olumlu beklentiler mevcuttur.

Kripto paralar ile ilgili inceleme yapıldığında Avax ve Mina coin potansiyeli yüksek dijital paralar arasında yer alır. Yatırımcıların favori coinlerinden olan bu varlıklar ile ilgili olumlu beklentiler mevcuttur. Avax arz ve talep avantajlarına sahip olup Mana coin ise dünyadaki en hafif blok zinciri kullanmasıyla dikkat çeker.

Özelleştirilebilir ve ölçeklenebilir olarak tasarlanan Avax 2020 yılının Eylül ayından bu yana kullanılır. Ava Labs tarafından geliştirilen bu coin en iyi kripto para alternatiflerinden biridir. Merkeziyetsiz finans uygulamalarını, finansal varlıkları, ticaret ve diğer hizmetleri piyasaya sürmek amaçları ile oluşturulmuştur. Ethereum ile kıyaslandığında Avax coin daha hızlı bir yapıya sahiptir.

5485.jpg

Mina coin ise ilk ortaya çıktığında Coda Protocol ismini taşımaktaydı. Mina protokolünün yerel kripto para birimi olan bu coin, 2017 yılının Haziran ayında geliştirilmiştir. Ethereum hesap modeli ile çalışmasına karşın Bitcoin tabanlıdır. Klasik madencilik uygulamalarının aksine Snark isminde blok onaylama sistemi bulunur.

Mina Coin’i Özel Yapan Nitelikler Nelerdir?

Blok zincir ortamında devrim yaratacak yenilikler sunan Mina coin protokolünde her kullanıcı birer doğrulayıcıdır. Blok üreticileri, blok üretmek için işlem ücreti alırlar ve bu ücret için Snarker’lara ödeme yapılır. Snarker işlemlerin doğrulanması için kullanılan zk-SNARK’ların üretimini yaparlar. Bu yönüyle sağlayıcı olarak da bilinir.

6526.jpg

Yapısı itibariyle Mina coin ödeme yöntemi olarak kullanılsa da deflasyonist bir yapıda olmasıyla bilinir. Bu kripto paraya sahip olmak için güvenilir bir kripto para borsası tercih etmeniz gerekir. Türk lirası ile alım satım yapmak mümkündür. Madenciliği yapılan bir kripto para olmayan Mina coin için belli bir maksimum arz yoktur. Mina ağının boyutu 22 kb olarak tanımlanmıştır.

Avax Avantajları

Kripto para satın almak istediğinizde olumlu ve olumsuz yönlerini incelemeniz gerekir. Satın alma işlemi öncesinde Avax coin avantajlarını bakmanızda fayda vardır. Merkeziyetsiz bir para birimi olan Avax transferleri için ödemeler güvenilir şekilde gerçekleşir. Bu coini satın almak isteyen kişiler talep ve arz dahilinde gelirlerini artırabilirler. Çöküş ve enflasyon riskleri incelendiğinde Avax güvenilir bir para birimi olarak ifade edilir.

basliksiz-2.jpg

Enflasyon, Avalanche arz ve talebi, analist açıklamaları, işlem hacminde yaşanan artış ve azalış, regülasyon, devletlerin baskısı ve fed açıklamaları Avax fiyatlarının değişmesinde etkilidir. Bu tür risklere ve özelliklere karşı doğru adımları atmak için uzman desteği almanız ve Paranfil bilgisinden yararlanmanız işe yarayacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.