Yatsan, Ulusal Kalite hareketine katıldı

Yatsan, Ulusal Kalite hareketine katıldı

Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren Yatsan İnci Mobilya, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayarak sürdürülebilir kalite yolculuğunda ilk adımı attı.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Yatsan Operasyonel Direktörü Özgür Çertuğ, kalitenin uzun süreli bir yolculuk olduğunu belirterek, KalDer ailesine katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Üretimlerinin % 60 - 70'ini batı ve kuzey Avrupa ülkelerine ihraç ettiklerini dile getiren Çertuğ, UKH İyi Niyet Bildirgesi ile birlikte kalite standartlarının daha da üst seviyeye taşınacağını kaydetti.

Önce Türkiye'de sonra da Avrupa'da hedeflerini büyüttüklerini anlatan Özgür Çertuğ, KalDer'in kurumsal yapısı içinde önemli kazanımlar elde edeceklerine inandıklarını ifade ederek, hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarının altını çizdi.

FİRMALARA IŞIK TUTUYORUZ

KalDer İzmir Şubesi olarak sürdürülebilir kalite ve refahın artması için çalıştıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç da, UKH sürecinde iyi uygulama örnekleriyle birlikte üyelere ışık tuttuklarını dile getirdi.

Kılıç, “2018'de yoğun bir dönem yaşadık. 2019'da da bu yoğunluk sürecek. Bu anlamda KalDer etkinliklerinde yer almanız kalite süreçlerinde sizler için önemli. Bizler, toplumsal kalitenin neferleri ve kalite gönüllüleri olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Yatsan da, artık kalite ailesinin bir parçası oldu. Orta ve uzun vadede hem Yatsan açısından, hem de ülkemiz için çok değerli kazanımlar elde edileceğine inanıyoruz. Mükemmellik kültürünü benimseyerek, bu kültürün temel kavramlarını kendi kurumlarınızda yaşama geçirmeniz için sizlere destek olmak istiyoruz” diye konuştu.

Toplantının ardından KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç ve Yatsan Operasyonel Direktörü Özgür Çertuğ, Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni alkışlar eşliğinde imzaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.