Yaz sezonunda da eğlencenin adresi

Yaz sezonunda da eğlencenin adresi

Folkart İkiz kulelerin altında hizmet veren Mostari, tadına doyulmaz lezzetleri ve eğlencesiyle yaz sezonunda da eğlencenin adresi olmaya devam ediyor.

İş, siyaset ve cemiyet hayatının tercih ettiği mekanlar arasında yer alan Mostari, fasıl eşliğinde konuklarına eşsiz anlar yaşatırken; şık, nezih ortamıyla İzmir'de meyhane kültürünü yeniden belirliyor.

Atilla Tezer ve Sercan Kurşun'un sahibi olduğu Mostari 40 çeşit meze ve 15 çeşit arasıcağıyla ile dikkat çekerken, ana yemekleriyle de oldukça iddialı.

Mostari'de konuklara sundukları lezzetler konusunda kendilerine güvendiklerini belirten Sercan Kurşun, “Balığımızı direkt Balıklıova, Ayvalık ve Didim'den kendimiz seçerek alıyoruz. Zeytinyağımızı ve enginarımızı bizim için üretim yapan müstahsillerden seçerek temin ediyoruz. Hijyen konusunda mutfağımız her daim müşterilerimize açıktır. Haftanın dört günü fasıl eşliğinde konuklarımıza unutulmaz saatler yaşatıyoruz. Yaz gecelerinde de eğlencenin adresi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Deneyimli şeflerle lezzet rüzgarı estirdiklerini belirten Kurşun şöyle devam etti: “Balık yemeklerinde iddialıyız. Kalamar, karides, ahtapot ızgara, ahtapot tandır, deniz mahsüllü şevketi bostan, deniz mahsüllü börek, yengeç bacağı ve fener kavurmamız çok beğeniliyor. Mezelerden ise Girit ezme, Mostari ezme, kabak borani, ot kavurma, patlıcan kızartma ve salata çeşitlerimiz de müdavimlerini yarattı”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.