Yaz Spor Okulları geleceğin yetenekli sporcularını yetiştiriyor.

Yaz Spor Okulları geleceğin yetenekli sporcularını yetiştiriyor.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Yaz Spor Okullarında eğitim gören öğrencilerin faaliyetlerini incelemek ve antrenör ve genç sporculara ikramlarda bulunmak amacıyla spor salonunu ziyaret etti.

Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün, yaz aylarında Kulalı çocuk ve gençlere yönelik hazırladığı yaz okulları büyük ilgi görüyor. Voleybol, futbol, yağlı güreş, basketbol, masa tenisi, badminton, satranç, temel eğitim ve jimnastik gibi 11 farklı branşta açılan kurslara kayıt yaptıran öğrencilerin eğitimleri devam ediyor.

Yaz Okulları’nda düzenlenen “Neşeli Çocuklar, Neşeli Yarınlar” etkinliğine katılarak öğrencileri ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula BelediyesiGençlik ve Spor Kulübü Başkanı Adnan Sarı ile birlikte eğitimleri devam eden öğrencileri ziyaret etti. Çeşitli aktivitelerin yapıldığı ve şenlik havasında geçen etkinliğe 273 öğrenci ve aileleri katıldı.

Başkan Tosun’un, etkinlikte çocukların oyunlarına eşlik etmesi renkli görüntüler oluşturdu. Bu yıl çeşitli branşlarda kurslar düzenleyen Gençlik ve Spor Kulübü, yaz spor okulları ile gelecek yıllarda ilçeyi yarışmalarda ve etkinliklerde temsil edecek gençleri yetiştirmeyi hedefliyor. Etkinlik sonunda öğrencilere Kula Süt Üreticileri Birliği’nin ikramı süt, Kula'da organik çilek üretimi yapan Metin Özkurt'un yetiştirdiği yaz meyvesi çilek ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Kaymakam Duru ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Öztürk'ten Etkinliğe Ziyaret

Kula Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen “Neşeli Çocuklar, Neşeli Yarınlar” etkinliğini Kula Kaymakamı Kemal Duru, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ile birlikte ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Tosun; “Çocuklar Bizim Yarınlarımız”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulalı çocuk ve gençlerin yaz aylarında sportif ve kültürel eğitimler sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Çocuklarımız ve gençlerimiz, Kula'nın geleceğidir. Okulların kapanması sonrasında çocuklarımızın boş zamanlarının artması nedeniyle Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adı altında gerçekleştirdiğimiz yaz spor okullarıyla çocuklarımızın boş vakitlerini spor ve kültür aktiviteleri ile dolduruyoruz. Ailelerin ve çocukların boş vakitlerini değerlendirmelerinin yanı sıra gençlerimizin de zararlı alışkanlıklardan uzak durması amacıyla birçok branşta kurslar açtık. Eğitimler süresince çocuklarımızın yeni arkadaşlar edinerek de sosyalleşmesini sağlıyoruz. Eğitimlere katılan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Halkla İlişkiler Birimimize, Spor Okulları eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arif Çayan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.