Yazar Eylül Ayça Karakuş, Kadınca Adımlar'ın konuğu oldu!

Yazar Eylül Ayça Karakuş, Kadınca Adımlar'ın konuğu oldu!

Aysel  Ateş Abdullazade'in hazırlayıp sunduğu Kadınca Adımlar programının konuğu eğitimci yazar Eylül Ayça Karakuş oldu. 

Kadına dair bir çok şeyin konuşulduğu programda Karakuş, kadının toplumdaki yerini ve değerini WomTivi ekranlarından ifade etti.  Kadınların kendilerine güvenmeleri ve inanmaları konusuna dikkat çeken Karakuş şu sözleriyle Kadınca Adımlar programının seyircilerine seslendi. 

"Biz kadınların en büyük desteği yine bizleriz. Biz kendimize ne kadar inanır ve güvenir isek o kadar mutlu oluruz. Başarılı kadın demek illa ki topuklu ayakkabılarla, ojeli tırnaklarla ve şık giyinmekle olmuyor. Benim için bugün; serada çalışan bir kadın, nakış işleyen bir kadın da başarılıdır. Çünkü her işin bir emeği var ve bizlere düşen kadın erkek demeden bu emeğe saygı duymaktır. Kadınları kimsenin sınırlandırmasına gerek yok. Her kadının bir sınırı vardır ve bu sınırı kadın çok iyi bilir. Nerede duracağını, nereye kadar gideceğini bilir. İşte bu yüzden rica ediyorum herkes kadının yaptığı işi takdir etsin. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'e sonsuz minnet ve şükranlarımla teşekkür ediyorum, biz kadınlara seçme ve seçilme hakkını verdiği için..." 

img_20200110_115749-001.jpg
 
Diyetisyen Ömer Akıdan ile Medya Ege dergisinde yapmış olduğu "Sağlıklı Beslenme" ropartajıyla ilgili önemli bilgiler veren Karakuş WomTivi ekranlarından yediden yetmişe herkese sağlıklı beslenmenin püf noktalarını Diyetisyen Ömer Akıdan'dan Öneriler başlıklı röportajıyla dikkat çekti. 

img_20200110_105051.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.