Yazarlar Buca'da bir araya geldi

Yazarlar Buca'da bir araya geldi

Bünyesinde Devir, Spor Life, Roll Music ,Asklepion Life ve Gazete Devir ile YouTube üzerinden yayın yapan WTV yi barındıran Wesida Medya Grup yazarlarının aylık toplantısı bu kez Buca’da yapıldı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın ev sahipliğinde Pembe Köşk’te düzenlenen 18.toplantıya 25 i aşkın yazar katıldı.

Başkan Erhan Kılıç toplantıda ilçede gerçekleştirdiklerini , planladıklarını anlattı ve sorulara içtenlikle cevap verdi. “Buca’nın çehresi değişiyor” diyen Kılıç’a Wesida Medya Kurumsal İletişim Müdürü Berna Vatansever teşekkür hediyesini takdim ettikten sonra grubun yazarlarından Buket Işıkdoğan Köse ”En çok okunan yazar ödülü”nü  Ulvi Puğ’a sundu. 

0-(5)-155.jpg

Gecede ilk kez fotoğraf dalında da ödül verildi ve bu ödülü de Esat Erçetingöz grup yazarlarından Burcu Tuna'nın elinden aldı. Gece Okan Yüksel, Ulvi Puğ ve İbrahim Aktaş başta olmak üzere yazarların  okudukları şiirlerle süslendi.

0-(6)-126.jpg

Aynı zamanda bir kültür ve sanat merkezi olarak hizmet veren ve 6. Balkan Panorama Film Festivali’ne katılan film gösterilerinin sürdüğü Pembe Köşk yazarların Başkan Kılıç'la birlikte söylediği türkülerle, şarkılarla devam ederken gecenin sürprizi grup yazarlarından Gamze Cantürk Gürel'in doğum günü kutlaması oldu.

0-(7)-107.jpg0-(8)-089.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.