Yazıcı’nın Telif Hakkı BERKSAV’da

Yazıcı’nın Telif Hakkı BERKSAV’da

Bu güne kadar 15 şiir kitabına imza atan ve pek çok ödüle layık görülen şair Halim Yazıcı, Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) tarafından “Yılın Sanat Ödülü”ne layık görüldü.

 BERKSAV her yıl düzenlediği kültür sanat ödülleri kapsamında “Yılın Kültür Ödülü”nü ise Volkan Timurşah’a verdi. 

Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği ve Bergama Ticaret Odası işbirliğiyle 1989’da kurulan ve o tarihten beri faaliyette olan BERKSAV; kültür ve sanatın araştırılmasına, korunmasına ve kitlelere yayılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. BERKSAV’ın Bergama La Bella Otel’de düzenlenen “Yılın Kültür ve Sanat Ödülleri” töreninde şair Halim Yazıcı ödülünü Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in elinden aldı. 

Doğduğu topraklarda ödül aldı
Bergamalı olan Halim Yazıcı doğduğu topraklarda böylesi güzel ve anlamlı ödülü almaktan dolayı duyduğu mutluğu ifade ederek “Bir çocuk kadar heyecanlıyım. Bu kadar anlamlı ve özel ödülü çok sevdiğim insan Mehmet Gönenç’in elinden almak beni ayrıca onurlandırdı. Ödülümü Babam Mustafa Yazıcı’ya, annem Semahat Yazıcı’ya ve eşim Azime Akbaş Yazıcı’ya armağan etmek istiyorum” diye konuştu. 
Kitaplarının Telif Haklarını BERKSAV’a
Bugüne kadar 15 şiir kitabı yayınlanan Yazıcı, kitaplarının telif haklarını BERKSAV’a bağışladığını açıkladı. Şairin geçtiğimiz aylarda, CazKedisi Yayınları’ndan çıkan “Beraber ve Solo Ölümler” adlı  son kitabı oldukça ses getirmişti.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.