Yazın serinlemek isteyenlere özel fırsatlar

Yazın serinlemek isteyenlere özel fırsatlar

Wyndham Grand İzmir Özdilek, tatilini İzmir’de geçiren misafirlerine ve şehirde yaşayan yerleşik konuklarına özel açık havuz keyfi sunarak, kentin karmaşasından uzak, huzurlu ve dingin bir atmosfer yaşatıyor.

Yaz sezonu boyunca devam eden sıcak havaya rağmen serinleten, Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center’daki muhteşem havuz keyfinden hem üye misafirler yararlanabiliyor hem de günlük olarak gelmek isteyen İzmirliler güneşin ve temiz havanın keyfini havuzda doyasıya çıkartabiliyor.

Yaza özel fırsatlar…

Wyndham Grand İzmir Özdilek, günlük giriş dahilinde avantajlı fiyatlarla, yaz sezonu boyunca; açık & kapalı havuzlar, jakuzi, Türk hamamı, saunalar, buhar banyosu, aromaterapi odası, fitness center kullanımı hizmeti de sağlıyor.

Sabah 08.00’den akşam 23.00’e kadar günlük giriş alternatifi ile birlikte misafirlerine yiyecek-içecek dahil avantajlı farklı paket alternatifleri de sunan Wyndham Grand İzmir Özdilek’te; 0- 6 yaş aralığında 1 çocuk ücretsiz, 6 - 12 yaş aralığındaki 1 çocuk ise yüzde 50 indirimli olarak ebeveynleri ile birlikte açık havuz keyfini doyasıya yaşayabiliyor.

Açık havuz ve günlük spa kullanımı avantaj paketi:

Günlük SPA Kullanımı ve Tavuk Dürüm + Meşrubat Paketi, kişi başı: 170 TL

GünlükSPA Kullanımı ve Hamburger + Meşrubat Paketi, kişi başı: 174 TL

Günlük SPA Kullanımı ve Ege Salatası + Meşrubat Paketi, kişi başı; 166 TL

07-12 yaş arası misafirler için Sınırsız SPA Kullanımı ve Hamburger + Meşrubat Paketi: 124 TL’dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.