Yeminli Mali Müşavirler İftarda Bir Araya Geldi

Yeminli Mali Müşavirler İftarda Bir Araya Geldi

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen "Geleneksel İftar Yemeği" Oda yönetimi, meslek mensupları ve bürokratların katılımlarıyla yapıldı.   

Hilton İzmir otelinde yapılan iftar yemeğine İzmir YMM Odası Üyeleri ve Yönetim Kurulu’nun yanı sıra İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, VDK İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Murat Olgun, İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü, İzmir Bilim ve Sanayi İl Müdürü Engin Bişar, İşkur İl Müdür Vekili Emin Dank, İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri, Merkez ve İlçe Vergi Daireleri Müdürleri katıldı.

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Şadi Çetin " Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz, iftar yemeğimizde bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İftar yemeğimize katılan meslektaşlarıma ve tüm değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayı gönüllerin merhamet dolduğu, sevgi ve saygının esas olduğu, büyüklerin sabırlı küçüklerin vefakâr olduğu aydır. Ramazan ayının bütün milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Mübarek ramazan ayımız kutlu olsun.” dedi.Çok sayıda katılım ile gerçekleşen yemekte İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Üyeleri iftar yemeği vesilesi ile bir araya geldikleri için memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.