Yeni alan adı uzantısı için şirketler sıraya girdi!

Yeni alan adı uzantısı için şirketler sıraya girdi!

.page alan adı uzantısı için ön kayıt başladı!

25 milyon dolar ödediği .app alan adı uzantısını geçtiğimiz Mayıs ayında erken erişime sunan Google alan adı portföyünü genişletmeye devam ediyor. ” .app ” uzantısının ardından bu kez .page için kullanıcılara müjdeli haber verildi.

Google, ” .page ” alan adları için erken erişim programını başlattı. GoDaddy ve Name.com gibi platformlar ile ortak bir çalışmaya imza atan internet devi, ön kayıt yaptırmak isteyen kullanıcıları ilk olarak 16 farklı platforma yönlendiriyor.

.page alan adı uzantısı için ön kayıt başladı!

Erken erişim programı gelecek salı gününe yani 9 Ekim’e kadar devam edecek. Bu tarihten sonra .page ile biten alan adlarını doğrudan Google Domains’den almak mümkün hale gelecek. Fiyatlandırma ise beklendiği kadar yüksek değil.

Şu anda GoDaddy’den .page ile biten bir alan adı almak istediğinizde 65 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Name.com ise henüz belirlediği fiyatı açıklamadı.

Erken erişim programının aslında .page ile biten bir alan adını satın almanın ikinci adımı olduğunu söyleyebiliriz. Zira, bunların fırsata dönüştürülmemesi için ticari marka sahiplerinin bu alan adlarını almasına şu anda izin veriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.