YENİ DELİLLER ORTAYA ÇIKTI

YENİ DELİLLER ORTAYA ÇIKTI

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına

11 yıl geçmesine rağmen katil veya katilleri bulunamayan Büşra Karabacak ve kuzeni Tuğçe Yıldırım’ın cinayetinde ortaya çıkan yeni deliller damgasını vurdu.Büşra’nın annesi Hanife Karabacak ve babası Mustafa Karabacak ile ailelerin avukatı İbrahim Erenci canlı yayındaydılar. Geçtiğimiz gün stüdyoda yaşanan gerginlikten dolayı Tuğçe’nin annesi Ayşe Yıldırım, stüdyoda değildi.

Ailenin avukatı İbrahim Erenci; “Çocukların önlükleri dışında elbiselerinde yırtık yok. Çocukların babasının yanlarına verdiği fıstıklar, kuru makarnalar olduğu gibi duruyor yani çocukların bunları yeme fırsatları dahi olmamış. Böylelikle bir yerde uzun süre bekletilme olanakları ortadan kalkmış oluyor. 2002 - 2006 yıları arasında köyün ikinci yarısında bulunan okulda süreli, süresiz çalışan herkesin erkek sineğin bile DNA örneğinin alınmasını istiyorum” dedi.

“Sayın Cumhurbaşkanım, yardım edin”

Acılı anne Hanife Karabacak hıçkıra hıçkıra aylayarak devlete seslendi: “Bu çocukların tırnakları arasından çıkan DNA ile S.Y.’nin DNA’sı örtüşüyor; fakat kimliklendirme yapıldığında birebir örtüşme sağlanmıyor. Savcının konu ile ilgili söylediği; erkek akrabalarının içinde bu suçu işlemiş bir kişi olabilir. Neden S.Y.’nin tüm ailesinden doku örneği alınmıyor? Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Başbakanım ne olursunuz yardım edin”

Kim bu Abidin?

“Tuğçe’nin, okul defterinde Abidin’i seviyorum” yazdığını açıklayan Serap Paköz, Tuğçe’nin annesi Ayşe Yıldırım’a seslendi: “10 yaşında bir çocuğun defterinde Abidin’i seviyorum yazıyor. Ayşe, senden bu defteri istedik getirmedin. Neden bu defteri getir miyorsun? Burada bağırıp çağırıp ortalığı karıştırıp, gidiyorsun. Karambol yaratıyorsun sonra okları ölmüş, hiç ortaya çıkmayacak birine çeviriyorsun. Kim bu Abidin? Biz nerden biliyoruz Tuğçe’nin yetişkin birinden bahsetmediğini.. Eğer bu katilin bulunmasını istiyorsan, bu defteri buraya getireceksin.”Abidinler olarak bilinen ailenin bir diğer üyesi Abidin Ertekin’in VTR’si yayınlandı. Bu cinayeti kim yada kimler işlemiş olabilir diye sorular Abidin Ertekin; “Ben gözümle görmediğim bir konu ile ilgili konuşamam. Bunca yıldır araştırıldı, bir şey çıkmadı. Benim köyümde katil yok. Köyümün peşini bırakın” dedi. Tütünlük köyünde yaşayan baldızınızın sizin yüzünüzden intihar ettiği söyleniyor denilince ise Abidin Ertekin; “Hanımefendi siz ne saçmalıyorsunuz. Böyle bir şey olması mümkün mü” diye cevap verdi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.