Yeni Evlenecek Çiftler, Bu etkinliği gezmeden EVET demeyin…

Yeni Evlenecek Çiftler, Bu etkinliği gezmeden EVET demeyin…

İzmir Evliliğe Hazırlık Günleri 25-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İzmir Evlilik Günlerinin, kahvaltılı tanıtım toplantısı basın ve fuar katılımcılarının iştirakiyle, etkinliğin gerçekleştirileceği

Tema Fuarcılık tarafından düzenlenen ve İzmir'in en kapsamlı evlilik hazırlıkları organizasyonu olma özelliği taşıyan İzmir Evliliğe Hazırlık Günleri 25 – 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacak. Organizasyondan önce Tema Fuarcılık basın mensupları ve katılımcılar ile birlikte kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, böylesine geniş kapsamlı bir etkinlik gerçekleştirmenin heyecanı içinde olduğunu belirtti ve şunları ekledi: “5 günlük bir organizasyon olacak. Umarım herkes için hayırlı bir organizasyon olur. Daha önce İzmir'de bu denli kapsamlı bir organizasyon yapılmadı. Evlilik hazırlıkları sektöründe böylesine geniş kapsamlı bir organizasyon ilk kez yapılıyor. Mobilyadan gelinliğe, düğün organizasyonundan aksesuara bir çok ürünün sergileneceği bu kapsamlı organizasyon, ziyaretçiler için düğün öncesi son çıkan trendleri yakından incelemeleri açısından adeta bir fırsata dönüşecek. İzmir Evliliğe Hazırlık Günlerini tanıtmak için gereken tüm reklam çalışmalarının yapıldığını rahatlıklar söyleyebiliriz. Bu tanıtım çalışmaları ile eş zamanlı olarak İzmir’de dağıtım yapan gazeteler ile birlikte hediye kuponları dağıtıyoruz. Bu kuponlarla birlikte, tek bir firmadan 10,000 TL'lik alışveriş yapan ziyaretçiler, alışveriş yaptıkları firmadan 500 TL'lik indirim hakkına sahip olacak”

 

Kapanış saati 21:00

Etkinliğin açılış ve kapanış saatleri üzerine yapılan fikir alışverişinin sonunda, İzmir Evliliğe Hazırlık Günleri açık kaldığı günler boyunca akşam saat 21:00'da kapanacak. Bu durum hakkında da açıklama yapan Aykut Karslı, “ Etkinliğin ziyaretçi kitlesi evlenecek kişiler. Çalışan ziyaretçilerin mesaisi akşam saatlerinde bittiği için etkinliğe gelişleri zaten gecikecek. Onları da düşünerek etkinliğin kapanış saatini 21:00'a alacağız. Katılımcılarımızın daha çok iş yapması hepimizin kazanması demek” diye konuştu.

 

Tanıtımın önemi

Etkinliğin tanıtımı ve daha çok kitleye ulaşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Karslı,    “ İzmir’in tüm reklam mecralarını kullanıyoruz, Havaalanında, gazetelerde, radyolarda, Açıkhava ve sosyal medyada ve neredeyse her yerde etkinliğin tanıtım çalışmaları yer alıyor. Bu sayede daha kalıcı bir organizasyon gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Etkinliğin ziyaretçiler tarafından ücretsiz gezilebileceğini belirten Karslı, tüm İzmirlileri misafir etmekten mutluluk duyacağız  ” diyerek sözlerini noktaladı. Toplantının ardından katılımcılarla birlikte etkinlik alanı gezildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.