Yeni gelecek 217 emojilerde farklılık yok

Yeni gelecek 217 emojilerde farklılık yok

Emojiler Unicode Consortium sayesinde bizlere tanıtılıyor

Unicode Consortium'da yayımlanan yeni bir blog yazısında ”Emoji 13.1” ile kullanıcıların karşısına çıkacak yeni emojileri paylaştı. Farklı ve ilginç ya da çok yeni emojiler bekliyorsanız, beklentiler boşa çıkacak zira, 217 emojinin yalnızca 7 tanesi daha önce görmediğimiz emojilerden oluşuyor. Diğer 210 emoji ise şu anda mevcut bulunan emojilerin farklı ten rengi seçenekleriyle sunulmasını içeriyor.

yeni-gelecek-217-emoji-01.jpg
Yanan kalpten, bandajla sarılmış kalbe, oradan da sakallı kadına kadar az sayıda farklı emoji ifadesi yer alıyor. Bu emojiler ”Emoji 13.1” ile gelecek. Koronavirüsü sebebiyle standart sürüm altı ay ertelenmek zorunda kaldı. Mart 2021’de çıkması beklenen Unicode 14.0 sürümü ise eylül ayına ertelenmiş oluyor. Hatta söylenene göre yeni emojilerin piyasaya çıkması 2022 yılını da bulabilir. Emoji 13.0 ise henüz kullanıcılara ulaşmamış olsa da birkaç ay içinde kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

yeni-gelecek-217-emoji-02.jpg
Söz konusu 7 yeni emoji ise şu şekilde: Yanan Kalp, İyileşen Kalp, Sakallı Kadın, Sakallı Kişi, Nefes Veren Yüz, Bulutların ardındaki Yüz ve Sarmal Gözlü Yüz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.