Yeni Instagram özelliğinin testleri başladı! Bağış sistemi geliyor

Yeni Instagram özelliğinin testleri başladı! Bağış sistemi geliyor

Instagram bağış sistemi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Buna göre kullanıcılar, Instagram üzerinden kendileri için para toplayabilecekler.

Yapılan açıklamalara göre herhangi bir kişisel sebep ya da iş fikri için Instagram kullanıcıları, takipçilerinden bağış toplama imkanı bulabilecek. Şu an için 30 günlük bir sürecin söz konusu olacağı ve bu sürenin deneme amaçlı yapılacağı ifade ediliyor.

Açıklanan detaylara göre yeni Instagram özelliği, şu an için sadece Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve İrlanda’da aktif olarak test edilebilecek. Yapılan açıklamada da belirtildiği gibi şu an için bir test süreci söz konusu olmuş durumda. Bu süreçte yapılacak denemeler ile birlikte daha fazla ülkede bu özelliğin kullanıma sunulması söz konusu olabilir.

basliksiz-3-016.jpg

Instagram bağış sistemi ile ilgili pandemi sürecinin başlarında da bi gelişme kaydedilmişti. Bu süreçte de 65 milyon dolar seviyesini geride bırakan bir bağış miktarına ulaşıldığı ifade edilmişti. Şimdi de kullanıcıların eğitim ve iş fikirleri gibi sebepleri için doğrudan Instagram üzerinden takipçilerinin yardımını almasının önü açılıyor. İlerleyen dönemlerde bu konuda yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.