Yeni iPhone alacaklar dikkat!  Bununla gelecek

Yeni iPhone alacaklar dikkat! Bununla gelecek

Apple’ın bu yıl çıkacak yeni model iPhone ve iPad’lerinin kutusundan hızlı şarj destekli adaptör çıkacağı söyleniyor. Yeni paylaşılan görsellere göre yeni iPhone’lar 18 wattlık adaptörle gelecek.

Bu yıl gelecek yeni iPhone ve iPad’lerin kutusundan hızlı şarj destekli adaptör çıkabilir. Bir sonraki iPhone ile birlikte 18 W USB-C şarj cihazını kullanmaya başlayabiliriz. Eğer bu doğruysa, iPhone sahipleri cihazlarının hızlı şarj yeteneklerinden ekstra bir şey satın almadan yararlanabilecek. 

Bu söylentiler geçen sene de ortaya çıkmıştı ama iddiayı desteklemek için hiçbir fotoğraf yayınlanmadı. Bu adaptör iPhone'un şarj cihazlarındaki ilk büyük değişim olabilir. Apple, iPhone ile birlikte 5W'lık şarj cihazı veriyor. İyi çalışsa da telefonu mümkün olan en hızlı şekilde şarj etmek için gerekli gücü sağlamıyor. 

iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X, hızlı şarj özelliğiyle geliyor ama teknolojiden yararlanmak için gerekli şarj cihazı kutudan çıkmıyor. Kullanıcılar Apple'dan 50 dolara 30W'lık şarj cihazı satın almak zorundalar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.