Yeni Klibiyle Yaza Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor

Yeni Klibiyle Yaza Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor

Kadir Kasapoğlu, ''Beni Kalbine Sakla'' adlı şarkısına Çeşme'de klip çekti.

Müzik piyasasına İzmir’den muhteşem bir klip daha geliyor. Sözleri ve müziği Kadir Kasapoğlu’na ait şarkının klibi İzmirli aktör Ekrem Erdinç yönetmenliğinde kurgulanıp çekildi.

999999999999999999+.jpg

Bu yaza damgasını vuracak güzel bir eser olduğunu dile getiren Kasapoğlu “Bu şarkımı sevgili dostum ve aynı zamanda klibimin yönetmenliğini yapan Ekrem Erdinç’in uzun yıllar süren yaşadığı aşktan esinlenerek yazdım. Üstelik sevgili dostum Ekrem Erdinç bunu son dakikaya kadar da bilmiyordu. Klip çekimleri esnasında kendisine bahsettim. Kendisi de şarkıda kendinden bir şeyler hissettiğini ve klibin yönetmenliğini o yüzden üstlendiğini söyledi. Klibin çekimleri Çeşme Ilıca Sahili ve Sheraton Otel’de gerçekleşti Ortaya iyi bir iş çıktı. Çok yakında sosyal medya ve televizyon kanallarında izleyeceğiniz klip, umarım herkesin beğenisini kazanır” dedi.

9eedce0f-1a90-46e2-b63b-df9b64e33076.jpg

Kadir Kasapoğlu Kimdir?

Aslen Hatay Kırıkhanlı olan Kadir Kasapoğlu baba mesleği olan dericiliği Napamod By Kasapoglu olarak şirket bünyesinde İzmir'de devam etmektedir. TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ JET PİLOTLARINA DİKTİĞİ DERİ ÜNİFORMA ..DERİMOD ,DESA PİERRE CARDİN gibi marka firmalara tedarikçilik yaparak deri ceketler dikmiştir. Almanya'nın Münih kentinde October Festivali'nde giyilen milli giysi Mühih Belediyesi tarafından İzmir'de By Kasapoğlu etiketiyle üretilmiştir. Bunun yanı sıra DÜNYANIN EN HAFİF DERİ MONTUNU ÜRETİP DÜNYA REKORU KIRMIŞTIR.İLK ORGANİK BOYALI DERİ CEKETLER TÜRKİYEDE ÜRETEREK ÖNCÜLÜK YAPMIŞTIR. 10 yıldır da eğlence sektöründe işletmecilik deneyimine sahip olan Kadir Kasapoğlu, "Artık sıra bende" dedi ve müzik piyasasına el attı. Bugüne kadar pek çok ünlü ismi işletme sahibi olduğu mekanlarda sahnesine çıkaran Kasapoğlu, bütün çalışmalarını tamamladığı "Aklımdan Geçmez" adlı ilk albümü 2011 yılında  müzik marketlerdeki yerini almıştır. Sevenlerinin istek, teşvik ve desteği üzerine böyle bir işe soyunduğunu dile getiren Kasapoğlu, bu işin İzmir'de de yapılabileceğini kanıtlamak amacıyla İstanbul'a gitmek yerine albümün A'dan Z'ye her şeyini İzmir'de hazırladıklarını belirtti. Pop, fantezi ve halk müziğinin bir arada olduğu 9 parçalık albümün İlk klibini, çıkış parçası olan "AKLIMDAN GEÇMEZ"e, ikinci klibini "VAY BENİ" ye, 3. klibini de 'KIRIKHAN' A GİDELİM' e ERC MEDYA'nın sahibi usta yönetmen Ercüment ÇAVLUER'in yönetiminde çektirmiştir. Kadir Kasapoğlu sözü ve müziği kendisine ait eserlerlede müzik dünyasında besteci ve yorumcu olarak adından söz ettirmiştir.. ASKER ÖLMESİN,KÖRDÜĞÜM,HÜCREME GÜNEŞ DOĞACAK BUGÜN,BENİ KALBİNE SAKLA ,MEMLEKET TÜRKÜSÜ... Bunlar söz ve müziği kendisine ait eserlerdir. Hem iş adamı misyonunu hem de sanatçı misyonunu halen İzmir'de devam ettirmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.