“Yeni Nesil Dijital Ajans” Denince İzmir'de Akıllara Onlar Geliyor: SEO Gezegeni

“Yeni Nesil Dijital Ajans” Denince İzmir'de Akıllara Onlar Geliyor: SEO Gezegeni

Gelişen teknoloji ile gerek hizmet sektöründe gerekse diğer sektörlerde büyük değişimler yaşanıyor.

Dijital ajanslar da son beş seneden bu yana popülerlik derecelerini artırmış durumda çünkü internet teknolojileri konusunda uzman olan bu tür ajanslar sayesinde site ya da sosyal medya hesaplarının tanıtımlarının yapılması mümkün. 

Sektörde pek çok alternatif isim olmasına karşın özellikle İzmir dijital ajanslar içerisinde akıllara ilk gelen ajans ise SEO Gezegeni. Üstelik ajans, İzmir Bayraklı ilçesinde olmasına karşın ülkemizin her yerinden hizmet almanızı da garantiliyor. Böylelikle özelikle Sosyal Medya Yönetimi, Google Reklamları ve SEO hizmetini nerdeyse anında alabiliyorsunuz.

Dijital Ajansın Öncüsü SEO Gezegeni

Dijital alanda hizmet veren ajansların en önemli özelliklerinden biri hizmet dağarcıkları. Ne yazık ki her ajanstan dijital alanında tüm dijital hizmet alanlarında hizmet almak mümkün değil. SEO Gezegeni bu sorunuzun sona ermesini de garantiliyor. Ajans çalışanları ile iletişim kurmanız halinde SEO, Google Reklamları, Web Tasarım, Sosyal Medya, Dijital Reklam, SMS Pazarlama, Mailing alanlarında ihtiyaçlarınızı giderebiliyorsunuz. 

Ajansın en iyi yönlerinden biri kişiye ya da kurumlara özel incelemeler yapması. Bu sayede profesyonel ellerden yapılan analizlerle sosyal medya hesaplarınızın da web sitelerinizin de hangi alanlarda eksik olduğunu objektif olarak öğrenebiliyorsunuz.  

SEO Gezegeni Farkı ile Markanızı Potansiyel Müşterilerinize Duyurun

SEO Gezegeni diğer firmalardan farklı olarak müşteri ilişkileri açısından bir adım daha öne çıkıyor. Öncelikle ilk görüşmelerde sizlerden ne şekilde istekleriniz olduğu dinleniyor. Sonrasında ise bahsedilen analiz süreci işlemeye başlıyor. Analizlerden sonra ise herhangi bir işlem yapılmadan yeniden sizlerle bağlantı kuruluyor. Bu da sitelerinizde ne eksikliklerin olduğu ya da ne gibi ilerlemeler kaydedilebileceğini öğrenmenizi sağlıyor. 

Sizlerden onay alan ve bir çalışma planı belirleyen ekip, her adımda yine sizlere bilgi vererek ilerliyor. Sonuç aşamasına geçildiğinde ise son bir sunum yapılıyor. Bu sayede küçük bir maliyet karşılığında ileriye dönük kar elde etmiş oluyorsunuz. Firmanın İzmir Bayraklı merkezinde olan ofisi ise her daim ziyaretlerinize ya da randevulu görüşmelerinize açık olarak bulunduruluyor.

SEO Gezegeni’ni web sitesinden inceleyebilir ve ne tür hizmetler verdiğine bakabilirsiniz: https://seogezegeni.com/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.