Yeni Samsung akıllı bileklikler görüntülendi!

Yeni Samsung akıllı bileklikler görüntülendi!

Şubat ayında yapılan etkinlikte Samsung, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy Watch Active gibi amiral gemisi cihazların yanında giriş seviyesi akıllı bileklik ailesi Galaxy Fit ve Galaxy Fit e’yi de tanıttı. 

Cihazların piyasaya sürülmesine çok zaman kalmamışken Samsung Galaxy Fit e Arnavutluk web sitesinde görüntülendi! Samsung‘un kullanıcılar için uygun fiyatlı bir akıllı bileklik tercihi olabilecek cihazları dikkatleri üstüne toplamayı başarmıştı. Android Pit‘ten gelen bir rapora göre, Galaxy Fit e 21 Mayıs’ta ABD’de 35 dolar fiyat etiketiyle geleceği de sızdırılmıştı.

Şirketin yeni bileklik ailesi henüz hiçbir yerde mevcut değilken Samsung’un Arnavutluk web sitesinde giyilebilir teknolojiler listesinde görüntülendi. Sitedeki görüntülere göre, Galaxy Fit e siyah, beyaz ve sarı renkte gelecek. Samsung hatayı farketmesinin ardından kısa süre içerisinde ürünü siteden kaldırdı.

Samsung Galaxy Fit e Özellikleri!

Fit e egzersizlerinizi, kalp atış hızınızı, adım sayınızı takip edebilir. Ayrıca uyku düzeninizi ölçerek sizlere mobil uygulama üzerinden detaylı bilgi sağlayabilir. Cihaz içerisinde 70 mAh bir batarya var ve düzenli kullanımla yaklaşık 6 ile 7 gün arasında dayanacağı tahmin ediliyor. 0.74 inç monokrom bir POLED ekrana sahip olan cihaz ile bildirimleri görüntüleyebilir ve gelen aramaları yanıtlayabilirsiniz.

Samsung, Gear S ve alt kademe Gear Fit‘ten bu yana tam özellikli akıllı saatlerde daha başarılı oldu. Galaxy Fit e ile Huawei ve Xiaomi gibi düşük maliyetli akıllı bilekliklere sahip olan Çin’li firmalarla nasıl yarışacak hep beraber göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.