YENİ SESLER ARTIK DNZ PRODUCTION’DA BULUŞUYOR…

YENİ SESLER ARTIK DNZ PRODUCTION’DA BULUŞUYOR…

DNZ Production’ın single çalışmaları çok yakında müzik piyasasını oldukça hareketlendirecek.

DNZ Production’ın single çalışmaları çok yakında müzik piyasasını oldukça hareketlendirecek. Her biri kendi dalında oldukça ses getirecek olan çalışmalardan ilki, yıllardır müzik dünyasında olan ve birçok tanınmış isme şarkı yapan Ümit Aksoy oldu.

"AH YALNIZIM"

Son yıllarda yeniden yükselişe geçen arabesk ve fantezi müziğe Ümit Aksoy ile yenilikçi bir anlayış geliyor. Yıllardır birçok ünlü ve yeni sanatçıya verdiği besteleriyle dikkat çeken Ümit Aksoy, sözü ve müziği kendisine ait olan "Ah Yalnızım" isimli duygusal aşk şarkısıyla ayrılığı ve yalnızlığı kalbinde hissedenlerin duygularına tercüman olmaya geliyor.

Daha önce de birçok albüm yapan Ümit Aksoy, başarılı yapımcı Ercan Deniz'in sahibi olduğu DNZ Production etiketiyle sevenleriyle ve daha büyük kitlelerle buluşmaya hazırlanıyor.

“Ah Yalnızım” adlı şarkının aranjörlüğünü Sedat Sakarya, mix-masteringini ise Özgür Yurtoğlu yaptı, sazlarda ise birbirinden değerli müzik adamları sanatçıya eşlik etti. Şarkının klip yönetmenliği ve fotoğraf çekimleri ise Murat Alphan imzası taşıyor. Sonbaharın bu duygusal atmosferinde kalbinize dokunacak bu yeni çalışma DNZ Production etiketiyle dijital platformlardaki ve müzik kanallarındaki yerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.