Yeni Sezona Yeni Erkek Tişört Modelleri

Yeni Sezona Yeni Erkek Tişört Modelleri

Yaza Uygun Renk Kombinleri İle Uyumu Yakala

Erkek giyimin vazgeçilmezi olan tişörtler yaz aylarında hemen her yerde kurtarıcı olan alternatif bir parçadır. Erkek tişört modellerinin yoğun olarak görüldüğü mağazalarda online satış adreslerinde daha kaliteli ve daha estetik duran modellere olan arayış elbette ki hiç bitmiyor. Her yıl farklı tip desenler ve modellerde üretilen ve dağıtılan bu tişörtler yaz renklerinde iç açan insanın hem giyerken kendini bulduğu hem de şık görünüme ulaştırdığı modeller olarak görülüyor. Yeni sezon ürünü olan tişörtlerde bu yaz için daha açık renk seçenekleri ve gerek yaprak gerek çiçek ve farklı desen baskıları ile daha çok tercih eden ürünler arasında yerini alıyor.

Yaza Uygun Renk Kombinleri İle Uyumu Yakala

Erkeklerin gündelik hayatlarında sıkça kullandıkları erkek tişört modelleri bu yaz için kedini pastel tonlarına teslim etmiş ve artık her pantolona uyum sağlayan seçenekleri ile göze çarpıyor. Her ne kadar koyu pantolon renkleri tercih edilirse edilsin bazen zıt renkler birbirini tamamlayarak ortaya çıkan kombini göz alıcı hale getirebiliyor.  Sarının farklı tonları, yeşilin açık koyu ve hatta oldukça yeşilden uzak ama kombin yapıldığında kendini açık eden tonları, tabi hiç vazgeçilmeyen renk olarak bilinen mavinin tonları, kırmızı, gri ve daha birçok renk de üretilen ve sitede yer alan erkek tişörtleri uyum ve kalite ile giyim alternatifi sunuyor. Farklı modeller renkler  kumaşlar baskılar ve hatta farklı kesimleri ile her erkek vücuduna uyum sağlıyor.
Siz Hangi Kombini Kendinize Yakıştırıyorsunuz?
Erkek tişört  genel olarak yaz ayların pantolon spor ayakkabı kombini olarak sıkça kullanılan ürünlerdir. Son zamanlarda ise kendini farklı kombin seçenekleri ile zenginleştirmiş ve Dufy.com.tr’de yeni sezon ürünlerini gerek pantolon gerekse eşofmanlar ile de şık görünüme ulaşacak tarzda kombinleniyor. Erkek giyimin gözde parçası olan tişörtler çok farklı renkler ile uyum sağlayarak kişiye bambaşka kombin seçeneği de sunuyor. Erkekler için kombin sadece tişört pantolon ve ayakkabı değil elbet bunu biraz daha zenginleştirmek isteyen kişiler tişört kot ya da keten pantolon tişörtü tamamlayan kemer ayakkabı saat hatta bazen kolye veya bileklik ile de çok farklı, şık ve sıra dışı bir tarza ulaşmayı sağlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.