Yeni Türkü, İzmir'e geliyor

Yeni Türkü, İzmir'e geliyor

TÜRKİYE’NİN EN SEVİLEN MÜZİK GRUBU “YENİ TÜRKÜ” AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE SEVENLERİYLE BULUŞUYOR!

2003 yılından itibaren İzmirlilerin vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen,  seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran ve kaliteli hizmetin öncüsü olan Agora Alışveriş Merkezi, 14 yıldır perakende sektörünün yenilikçi, başarılı ve önde gelen isimlerinden biri olmuştur. İzmirlilerin sevgisi ile büyüyen, yaptığı etkinlik ve kampanyalarla tercih sebebi olan Agora, 14.yıl kutlamaları kapsamında Türkiye’nin en sevilen müzik grubu Yeni Türkü’yü ağırlıyor.

Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından Yeni Türkü,  12 Mart Pazar günü saat 17:00’de mini konser ve imza günü ile sevenleriyle Agora Alışveriş Merkezi’nde buluşuyor.

1979 senesinde çıkardıkları ilk albümden bugüne, her kuşağın dilinden düşmeyen şarkılara imza atan Yeni Türkü, 12 Mart Pazar Günü unutulmaz şarkılarıyla Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. Pazar günü saat 17.00’de başlayacak konserde Yeni Türkü, dünden bugüne en sevilen şarkılarını Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için söyleyecek. Başarılı Müzisyen Derya Köroğlu önderliğindeki, Türkiye’nin en sevilen ve uzun soluklu müzik gruplarından olan Yeni Türkü’nün gerçekleştireceği İmza Günü ve Mini Konser Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında gerçekleşecek.

Olmasa Mektubun, Fırtına, Maskeli Balo gibi dünden bugüne şarkıların ve son albümleri olan ‘Şimdi Ve Sonra’dan da yeni şarkıların seslendirileceği mini konsere katılacak ziyaretçiler bol bol hatıra fotoğrafı çektirme imkanı da bulacaklar.

14.Yıl Kutlamaları kapsamında 18 Mart’ta Muhteşem Sahne Performansıyla Red Blue Agora Alışveriş Merkezi’nde…

Agora Alışveriş Merkezi 14 yıl kutlamaları tüm hızıyla devam edecek. Dünyaca Ünlü Red Blue Gösterisi 18 Mart’ta 15:00/18:00 saatleri arasında muhteşem sahne performansıyla ziyaretçilere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan,   Agora Alışveriş Merkezi’nin 14. yıl dönümüne özel olarak birçok etkinlik ve kampanya hazırladıklarını belirterek; 12 Mart Pazar günü gerçekleşecek etkinlikte Türkiye’nin en sevilen ve uzun soluklu müzik gruplarından Yeni Türkü’yü ağırlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.