Yeni yaşında çifte sevinç!

Yeni yaşında çifte sevinç!

Barcelona taraftarı model Livia Gullo'nun en özel hediyesini ise Messi verdi!

Dünyanın en büyük derbisi olarak görülen Real Madrid - Barcelona karşılaşması, nam-ı diğer El-Clasico'nun kazananı Barcelona oldu. Bu zafere en çok sevinenlerden biri kuşkusuz model Livia Gullo oldu.Tam bir Barcelona taraftarı olan Livia Gullo, Barça formalı pozlarıyla sosyal medyayı kendine hayran bırakmakla beraber futbol takımı için hazırlanan takvimde de yer almıştı.

livia-gullo-yeni-yasinda-cifte-sevinc-yasadi--1893103.jpg
İddialı pozlarıyla instagramı birbirine katan modelin özel gün kutlamaları da bir o kadar dikkat çekiyor.
İddialı manken için dün çok özel bir gün oldu: 3'ü bir arada sevinç yaşadı.Barcelona'nın Real Madrid'i 3-2 mağlup etmesi, Livia Gullo'nun doğum gününe denk geldi.


Son dakikada Barcelona'yı öne geçiren gol ise, Messi'den geldi, ve bu gol yıldız futbolcunun kariyerindeki 500. gol oldu.


Maç öncesi doğum günü kutlamalarını bu fotoğrafla başlatan Livia Gullo, maçın ardından elbette paylaşım yapmaktan geri kalmadı.


Doğum günü tebrikleri için herkese teşekkür eden model, Barcelona'nın aldığı galibiyet için de bu fotoğrafla tebrik etti.


Özel günleri asla atlamayan ve daima iddialı pozlar veren Livia Gullo'nun Instagram'da 796 bin takipçisi bulunuyor, ancak o kimseyi takip etmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.