Yeni yıl coşkusu İstinyePark'ta

Yeni yıl coşkusu İstinyePark'ta

İzmir ve Ege Bölgesi’nin alışveriş, yeme içme ve eğlence durağı İstinyePark’ı yeni yıl heyecanı sardı. 2023’ün bitmesine günler kala İstinyePark İzmir, yeni yıla özel bir etkinlik programı 0uphazırladı.

Açıldığı günden bu yana tatil ve özel günlerde düzenlediği etkinliklerle fark yaratan İstinyePark İzmir, yeni yılı coşkuyla karşılayacak. Yılbaşına özel etkinliklerle yine buluşma noktası olacak İstinyePark İzmir Yeni Yıl Festivali’nde atlı karınca, buz pisti, yeni yıl heyecanını yansıtacak müzik dinletileri ve birbirinden özel lezzet noktaları 21 Aralık- 1 Ocak tarihlerinde İstinyePark İzmir Alışveriş Caddesi’nde ziyaretçilerle buluşacak.

istinyepark-yeni-yil.jpg

RENGARENK YENİ YIL KORTEJİ

İstinyePark İzmir’de 23- 24- 30 Aralık tarihlerinde ve 15.00 ile 16.00 saatlerinde iki farklı seans olarak gerçekleşecek yeni yıl korteji yeni yıl ruhunu doyasıya yaşatacak.

YENİ YIL TEMALI FOTOĞRAFLAR…

23-24 Aralık’ta saat 13.00 - 18.00 arasında ise ziyaretçiler için ana etkinlik alanında kurulacak photobooth standında yeni yıl temalı fotoğraflar çekilecek ve bu fotoğraflar ziyaretçilerle paylaşılacak.

HEDİYELERİ KİŞİSELLEŞTİRME İMKÂNI BULACAKLAR

İstinyePark İzmir’de 29-30-31 Aralık tarihlerinde ise hediye kişiselleştirme noktası kurulacak. Ziyaretçiler bu alanda yeni yıl için aldıkları hediyeleri kişiselleştirme imkânı bulacak. Coşku ve heyecan dolu bu etkinlikleri sakın kaçırmayın!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.