Yeni yıla Melis Fırat ve Koray Hepenson ile girecekler

Yeni yıla Melis Fırat ve Koray Hepenson ile girecekler

Svalinn Hotel'de muhteşem yeni yıl eğlencesi.

İzmir’in en büyük balo salonuna sahip olan Svalinn Hotel, bu yıl da yılbaşının en büyük eğlencesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin yeni yeteneklerinden  İzmir’in sevilen ismi Melis Fırat, 2017’ye eğlenceli bir başlangıç yapmak isteyenlerle Svalinn  Hotel’de buluşuyor…

Melis Fırat’ın muhteşem Performansı eşliğinde unutulmaz bir gece geçirmek isteyen misafirlerini, zengin yılbaşı menüsüyle karşılayacak olan Svalinn Hotel, konaklama yapmak isteyenler için de uygun oda fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Genç şarkıcı Melis’ın yeni albümünün sevilen şarkılarını seslendirmesiyle  başlayacak olan gece, 02:00’a kadar sürecek olan Koray Hepenson konseriyle devam edecek.

Svalinn Hotel’in profösyonel  aşçılarının elinden çıkma menü eşliğinde düzenlenecek olan, yılbaşı programı  129 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Gecenin biletlerine; Svalinn Hotel’den ulaşılabiliyor.

Bilet fiyatları: 129 TL’den başlıyor (Aytaç Düzağar Orkestrası ile Melis Fırat Konseri, Anastasya dans grubu +Koray Hepenson + Zengin  Yılbaşı Menüsü + Limitsiz içki)

Konaklamalı yılbaşı fiytları için mutlaka Svalinn Hoteli arayın…

Svalinn Hotel hakkında

 

Svalinn Hotel geçen sene açılmış olmasına rağmen bu yıl da yeni yıla iddialı giriyor.

25 Ağustos 2015 de Gaziemir merkezinde konumlanan 4 yıldızlı Svalinn Hotel, serbest bölgesinin yanında, Fuar İzmir’in de 2 km yakınında olup, Optimum alışveriş merkezinin de karşısında…

Havalimanı ve Fuar İzmir’e yakınlığı ile tercih nedeni olan Svalin Hotel;  110 oda,260 yatak kapasiteli ( oda standartları 45 m2 ile 95 m2  ) 1000 kişilik balo salonu farklı destinasyonlarda 5 farklı toplantı ve balo salonlarının yanı sıra şehir yorgunluğu ve stresinden kurtulmak isteyenlerin de tercih nedeni. Neden mi? Özenle tasarlanmış spa merkezlerinde en ince ayrıntısına kadar her şey çok iyi düşünülmüş. İster masaj ile ister tuz odalarındaki iyot sayesinde kendinizi zinde ve dinamik hissetmeniz için herşey düşünülmüş.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.