“Yeni yıla” onkoloji hastası çocuklar ve hasta yakınlarıyla girdiler

“Yeni yıla” onkoloji hastası çocuklar ve hasta yakınlarıyla girdiler

KİTVAK ve Agora Lions’tan Anlamlı Yılbaşı Kutlaması

KİTVAK her yıl olduğu gibi “yeni yıla” onkoloji hastası çocuklar ve hasta yakınlarıyla girdi. Bu seneki yeni yıl etkinliği Agora Lions Kulubü’nün destekleriyle gerçekleşirken yılbaşı kutlamasında, Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukların yüzü güldü.

Son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin hemen yanında KİTVAK-Abdulrezzak Sancak Konuk Evi’ni hizmete açan KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma Vakfı) her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşını çocuklar ve hasta yakınlarıyla kutladı. Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Çocuk Onkoloji Bölümü’nde gerçekleşen yılbaşı kutlamasına KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, KİTVAK yönetim kurulu üyeleri, Agora Lions Kulubü Başkanı Bahire İlgüy, yönetim kurulu üyeleri, Özel Ege Lisesi’nden öğrenciler gönüllü olarak katıldı.  2018’i palyaçolar ve  müzik eşliğinde kutlayarak farklı bir gün geçiren çocukların ve hasta yakınlarının yüzleri güldü. Oyun salonuna gelemeyecek durumda olan çocukların hediyeleri ve yeni yıl pastaları Genç KİTVAK’lar tarafından odalarına götürüldü. Kitvak’a katkı ve desteklerinden dolayı Kitvak Dostu Gazeteci Yazar Ayçe Bükülmeyen’e de plaket verildi.

‘2018 HEPSİNE BİRDEN SAĞLIK GETİRSİN’
Bu seneki yılbaşı etkinliğinin Agora Lions Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleştirildiğini söyleyen KİTVAK Başkanı Soncul, umut ve desteğin onkoloji tedavisinde çok önemli olduğuna bir kez daha vurgu yaptı. Başkan Soncul. “Katkı ve desteklerinden dolayı Agora Lions Kulübü, Sofra Grup, Ceren Ağca, Berna Özyaman Öztin, İcra Komitesi Üyeleri ve Genç Kitvaklılara teşekkür ediyoruz. KİTVAK’ın geleneksel yılbaşı coşkusuna eşlik ettiğiniz ve çocukların mutluluğunu paylaştığınız teşekkür ediyorum. İnşallah 2018 hepsine birden sağlık getirsin” dedi.

‘ÇOCUKLARIMIZA MUTLULUK VERMEK İSTEDİK’
Agora Lios Kulubü Başkanı Bahire İlgüy ise; “Biz çocuklarımıza bir mutluluk vermek istedik. Bu bir yılbaşı balosudur. Günlerine canlılık katmak istedik, palyaço arkadaşlarımızla. Normal bir çocuk etkinliğinden daha farklı duygular içindeyiz tabiî ki de. Çocuklarımızla bir günlük de olsa ilgilenmek, yüzlerini güldürmek istedik. İnşallah yeni yılda hepsi sağlığına kavuşur” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.