Yeni yılın damak tadı Kırçiçeği

Yeni yılın damak tadı Kırçiçeği

Lezzet aşıklarının buluşma noktası Kırçiçeği, her yıl olduğu gibi bu yıl da malzemesinde tazelik, sağlık ve ayrıcalık barındıran yeni lezzetleri ile aranılan damak tadı olacak.

Menüye eklenen “Fırında Cevizli Tahinli Kabak” tatlısı yeni yılda gönüllere taht kuracak.

Geleneksel mutfağın önde gelen markası Kırçiçeği’nin geniş lezzet yelpazesine kattığı yeni tatlar menüde yerlerini aldı. Yaklaşık 1700 yıldır dünya yemek kültürünün vazgeçilmezi olan çorbaları, 35 yıllık tecrübe ile harmanlayıp kendi suyunda pişirerek servis eden Kırçiçeği, menüsüne insan sağlığına mucizevi faydaları olan “Dil çorbasını” da ekledi. Kendi tesislerinden temin edilen sağlıklı, doğal, taze etler ve siparişe özel malzemelerle hazırlanan kebaplarına “Lahmacun Kebap” çeşidini ekleyen Kırçiçeği, lezzet aşıklarının vazgeçilmez lezzeti pideyi de unutmadı. “Çıtır kavurmalı, çıtır kavurmalı yumurtalı, çıtır kavurmalı kaşarlı, kokoreçli ve kıymalı üç yumurtalı” olarak beş yeni pide çeşidini de beğeniye sundu.  

Görsel şölen

Menüde her beklentiye cevap verebilecek lezzetler mevcut. Bol çeşitli kahvaltı servisiyle başlayan gün dilerseniz taze yeşillikler, özenle dilimlenmiş peynirler hatta kinoa ile harmanlanmış bir çok salatayla devam edebiliyor. Kırçiçeği’nin yeni menüsündeki ana yemeklere ise yeni yıl lezzetleri ‘nohutlu gerdan haşlama ve ciğer şiş’ damgasını vuracak. Servis edilen her yemek, lezzet aşıklarına görsel bir şölen sunacak.

Tadına doyulmayan tatlı

Kırçiçeği şefleri tarafından özel olarak hazırlanan tatlılara da bir yenisi eklendi. Şefler, tatlıyla sonlanan ziyafetleri mutlu sonla biten filmlere benzettiklerini söyleyerek, Kırçiçeği’nin yeni tatlı olarak kış mevsiminde tadına doyum olmayan kabağı seçti. Ayrıca Fırında Cevizli Tahinli Kabak Tatlısı da yeni yılın süprizleri arasında yer aldı.

unnamed-(1)-509.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.