Yenilenen Barış Sokak açılıyor!

Yenilenen Barış Sokak açılıyor!

Narlıdere Belediyesi, ilçenin en işlek merkezlerinden olan Barış Sokak’ta, belediye imkanlarıyla sürdürdüğü yenileme ve yayalaştırma çalışmalarını tamamladı.

Yenilenen yüzüyle Barış Sokak yarın (Pazartesi) saat 19.00’da hizmete sunulacak. Törenin ardından Slow Food için yapılan ‘salyangoz’ heykeli de açılacak.

BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Narlıdere Belediyesi, esnafın ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Barış Sokak için sürdürülen yenileme ve yayalaştırma projesini tamamladı. Sokağın günü birlik ziyaretçi sayısını artırmak ve yeni bir ‘çarşı’ yaratmak için yapılan çalışmalarda altyapı eksikleri giderildi, kilit parke taşı ve su kanallarının döşemeleri gerçekleştirildi. Bina cepheleri tek tip boyandı ve peyzaj çalışmalarıyla sokağın çehresi tamamen değişti.Aydınlatma sistemlerinin de yenilenmesinin ardından Barış Sokak, Narlıdere’nin yeni “sevgi yolu” oldu.

AÇILIŞ YARIN

Barış Sokak 15 Haziran Pazartesi günü (yarın) eski belediye binasının arka tarafında gerçekleştirilecek tören ile hizmete sunulacak. Yenilenen yüzüyle vatandaşların da beğenisini kazanan sokağın açılışının ardından, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda, Slow Food’un simgesi olan ‘salyangoz’ heykeli de açılacak.


“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Güzel günlerde birarada olmak için ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Barış Sokak yenilenen yüzüyle Narlıderelilere hayırlı olsun” dedi.

yenilenen-baris-sokak-aciliyor!.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.