Yenilik Partisi’nde Sürpriz Atama

Yenilik Partisi’nde Sürpriz Atama

Yenilik Partisi merkez kadrosuna güçlü isimler katmaya devam ediyor . Yenilik Partisi atamalara devam ederken bu çerçevede kritik konularda işin uzmanlarını işin içine katıyor.

Yenilik Partisi’nde atamalar devam ederken her kadrosunda kadınları ve gençleri ön planda tutması dikkatlerden kaçmıyor. Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, parti kurulmadan önce yazmış olduğu manifestoda ve açıklamalarında , partisinde gençleri ve kadınları siyasi olarak ön planda tutacağını defalarca ifade etmişti.

Aynı zamanda Yenilik Partisi Programında, diğer bütün partilerden farklı olarak, kadın erkek eşitliği esas alınmıştır. Başka partilerde  en fazla yüzde 30 kadın kotası olmakla beraber, yine de bu sayıya riayet etmedikleri bilinmektedir.   Ancak Yenilik Partisi yönetimde kadınlara yer verirken, yüzde 50’nin üzerine çıkmış, yüzde 60 seviyelerine ulaşmıştır.

umut-cakirhan.jpg

Yenilik Partisi’nde atamalara bakıldığı zaman, genel olarak kadınların ve gençlerin görevlendirilmesi Genel Başkan Öztürk Yılmaz’ın kadınlar ve gençler konusunda söylemlerinin lafta kalmadığını açık şekilde gösteriyor.

Turizmci, eğitimci ve Akademisyen Umut Çakırhan, Yenilik Partisi katma değeri ve uluslararası rekabet gücü yüksek turizm politikasının oluşturulması hedefi doğrultusunda turizm sektörümüzün yapısal sorunlarının giderilmesi ülkemizin turizm cennetine dönüştürülerek, ekonomimizin güçlendirilmesi amacıyla politikalar oluşturulması konularında Genel Başkan başdanışmanı olarak yetkilendirilmiştir.

servet-sahin.jpg

Mühendis, enerji uzmanı Servet Şahin ise Yenilik Partisi’nde milli enerji politikasının oluşturulması,  bu alanda ülkemizin dışa bağımlılığının ortadan kaldırılması ile yeni ve alternatif enerji kaynaklarının, ekonomimize kazandırılması hususlarında proje üretmek üzere Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın başdanışmanı olarak atanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.