Yepyeni Bir Sektör - Yazı Yazarak Para Kazanma!!!

Yepyeni Bir Sektör - Yazı Yazarak Para Kazanma!!!

Son zamanların belki de en çok konuşulan mesleği cezbedici fırsatları ile iş sahibi olmayan insanların para kazanmasını sağlıyor.

Son zamanların belki de en çok konuşulan mesleği cezbedici fırsatları ile iş sahibi olmayan insanların para kazanmasını sağlıyor. ''Yazı Yazarak Para Kazanma!'' İnternet üzerinden evinizden veya oturduğunuz yerden kalkmadan yazılar hazırlayarak para kazanması artık 2 milyon kişiye iş istihdamı sağlıyor.

İşin Kısaca Tanımı 

İnternet üzerinden benzersiz içerikler yazarak karşılığında ücret alıyorsunuz. Site sahiplerinin isteklerine uygun içerikler hazırlayarak bu bilgileri paraya çevirmeniz mümkün oluyor.

uuuuuuuuuuuuuuuu

Ne Tarz İçerikler Hazırlanıyor? 

Moda'dan dekorasyona, firma tanıtımından haber sitelerine içerik hazırlanmasına kadar birçok konu bulunuyor. Sürekli olarak 1000 üzerinde içerik ihtiyacı bulunduğundan yazarlar mutlaka kendilerine uygun bir içerik başlığı bulabiliyor.

Ödemeler Nasıl Yapılır? 

Bir web sitesi üzerinden içeriklerinizi hazırlayabiliyorsunuz. Ardından içerikleriniz editörlerin onayından geçiyor ve içerik karşılığında kazandığınız tutar bakiyenize yansıtılıyor. Bakiyenizde biriken tutar her ayın 1-5 tarihleri arasında önceden belirttiğiniz banka hesabınıza yatırılıyor.

Nelere Dikkat Etmelisiniz? 

İçeriklerin internette bire bir olarak bir benzerinin bulunmaması gerekiyor. Yani kesinlikle kopya yapılmaması gerekiyor. Kopya içerikler tespit edildiği takdirde yazarlığınıza son veriliyor. Bu nedenle kompozisyon yazarmış gibi bir konu hakkında istenen kriterlere uygun şekilde içeriklerin hazırlanması gerekiyor.

Şu Anda Kimler Bu İşi Yapıyor? 

Aslında herkesin yapabileceği bir iş kolu olan yazı yazarak para kazanma sektöründe en çok 20-30 yaş arası ev hanımı bayanlar, üniversite öğrencileri, iş sahibi olmayan baylar yapmaktadır. Fakat bu meslek 18 yaşından büyük her birey için uygun bir meslektir.

Ne Kadar Kazanıyorlar? 

Kazançlar tamamen sizin çalışma performansınıza bağlı oluyor. Örneğin normal bir iş çalışmasındaki gibi 8 saatlik bir çalışma saati ayırdığınız takdirde ayda 700-1000 TL civarında bir kazanç elde edebiliyorsunuz. Hem evinizden işinizi yapıyorsunuz, hem de yol, yemek, trafikte geçirilen sürelerden de kurtulmaktasınız.

Nasıl Başvuru Yapabilirim? 

Aşağıdaki site üzerinden başvurunuzu yaptıktan sonra maksimum 24 saat içerisinde başvurunuz değerlendirilerek size dönüş yapılıyor. Ardından bir deneme çalışması sağlıyorsunuz. Deneme çalışmanız onay aldıktan sonra aktif olarak yazarlık yapmaya ve aylık maaş şeklinde para kazanmaya başlıyorsunuz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.