Yerel Basın Bizim İçin Yol Gösterici

Yerel Basın Bizim İçin Yol Gösterici

CHP Konak İlçe Başkanı Osman Çağrı Gruşçu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen’i ve 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Attila’yı ziyaret etti. 

Ziyarette CHP Konak Basın Sorumlusu Barış Özdil ve CHP Konak İlçe Yöneticisi Dilan Baskan da yer aldı. Görüşmede yerel basının içinde bulunduğu sorunlar değerlendirilirken, Başkan Gruşçu’dan yerel basına destek sözü geldi.

CHP Konak İlçe Başkanı Osman Çağrı Gruşçu şunları söyledi:

“İzmir gibi büyük bir şehirde yerel basının içinde bulunduğu durumun farkındayız. Şehrimizde çıkan gazetelerin daha fazla eve girmesi daha fazla okuyucuya ulaşması gerekli. Bu konuda yerel yöneticilere, il ve ilçe örgütlerine büyük bir iş düşüyor. Yaptığımız işleri basın aracılığıyla duyuruyoruz. Basın ve özellikle yerel basın halka haber alma hakkı sağladığı kadar biz siyasetçiler için de yol gösterici bir görev üstleniyor. Bundan sonraki süreçte yerel basın bizim de gündemimizde yer alacak.” dedi.

0-(10)-058.jpg

Ziyaretin sonunda CHP Konak İlçe Başkanı Osman Çağrı Gruşçu tarafından İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ve İGC Yönetim Kurulu Üyesi, 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Attila’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.