Yerel Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

Yerel Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

Ege Bölgesi Mükemmellik ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri sahiplerini buldu.

Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri kapsamında 7 firma 7 ekip ile yarıştı. Bu yıl özel sektör kategorisinde Altın ödülü iki ayrı ekip paylaştı. Kamu kategorisinde ise sadece altın ödül verildi. Ödül Jürisinin değerlendirmesi sonucunda, özel sektör kategorisinde Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamülleri A.Ş ve Vestel Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Altın ödüle layık görülürken, kamu kategorisinde Altın ödülü alan Aliağa Kimya İhtisas ve Karma OSB Müdürlüğü oldu. Özel sektörde Gümüş ödülü Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş, Bronz ödülü ise İzmir Metro A.Ş. elde etti.

EGE'NİN MÜKEMMELİ ELDOR OLDU

Yapılan değerlendirme sonucunda Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülünü alan firma ise ELDOR Elektronik ve Plastik Malzemeleri Üretim ve Ticaret Limited Şirketi oldu. Kalite bilincinin ve mükemmellik modelinin işletmelerde yaygınlaştırılması için çalışmalarını sürdüren KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, bu yıl pandemi sebebi ile tören düzenlenemediğini belirtti.

Katılan tüm firmalara teşekkür ederek, yaşanan tüm zorluklara rağmen Yerel Kalite Ödülleri sürecini başarıyla tamamladıklarını söyleyen Dr. Kılıç, şöyle devam etti: “ Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülü süreçlerini bu yıl da başarıyla tamamladık. Siz değerli firmalarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Hepimizin bildiği gibi ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Yaşamakta olduğumuz pandemi ve kısa süre önce gerçekleşen deprem felaketi bizleri derinden etkiledi ve etkilemeye de devam ediyor. Bu yeni normal düzende iş yapış şekillerimizde değişiklik gösterdi, ödül süreçlerimize de yansıyan bu değişiklikler sebebiyle saha ziyaretlerimiz ertelendi, online ziyaretler planlandı, bütün bu zorluklarla beraber süreçler başarıyla tamamlandı ve sonuçlar belli oldu. Rapor ve puanlar Ödül Yürütme Kurulunun kontrol ve onayından sonra jüriye sunuldu ve kazananlar belli oldu. Bu süreçte esas ödül kalite yolculuğundaki kazanımlardır. Özverili çalışmalarından ötürü değerlendiricilere, ödül yürütme kurulu üyelerine emeği geçen herkese ve tüm katılımcı firmalara, hep birlikte sağlıklı ve başarılı yeni yarınlara kavuşmak dileğiyle tekrar teşekkür ederim”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.