Yeşilay İzmir'de nöbet değişimi

Yeşilay İzmir'de nöbet değişimi

Nisan 2019 tarihinden itibaren Yeşilay İzmir Şube Başkanlığı görevini yürüten Ümit Ülkü’den görevi devralan Necmettin Gülak, bu göreve layık görülmekten onur duyduğunu söyledi.

Yeşilay İzmir Şubesi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Şube başkanlığına oy birliğiyle Necmettin Gülak seçildi. Yeşilay’ın kurulduğu 1920’den beri iyi ve sağlıklı yaşam alışkanlığını toplum bilincine yerleştirme hedefinden asla şaşmadığını hatırlatan İzmir Şube Başkanı Necmettin Gülak, günümüz şartlarına göre bu hedefe ulaşma yollarını daha etkin kullanacaklarını söyledi. Gülak şunları kaydetti:

“Tarih boyunca insan sağlığının her şeyden değerli olduğunun bilinmesine rağmen en sık unutulan konu olduğu gerçeğini de birlikte yaşıyoruz. Bu yüzden sağlıklı ve iyi yaşama bilincinin insan zihninde taze tutulması gerekir. İnsanlık tarihinin en yaygın sağlık sorunlarının içinden geçtiğimiz bir çağda bu amaç daha önemli bir hal aldı. Yeşilay, Türkiye’ye yayılan şube yapılanmasıyla bu ihtiyaçları karşılamada önemli işlevleri yerine getirecektir. İzmir’de bu çalışmaları yürütme görevini üstlenmekten kıvanç duyuyorum. Yeni görevim kapsamında birlikte yaşadığımız herkese iyi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Yeni dönemde yönetimde yer alan arkadaşlarımızla heyecanlı, hevesli ve yeniliklerle yola çıktık. Sağlık ve iyilik hareketimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

yesilay1.jpg

Yeşilay İzmir Şube Başkanı Necmettin Gülak, içinde yaşadığımız çağın iletişim araçlarının etkin biçimde kullanılmasını gerektirdiğini de belirterek, Yeşilay’ın daha fazla konuşulacağını söyledi. Gülak, “Özellikle yeni neslin sağlıklı yaşamın önemini idrak etmesi için kendilerine ulaşılması gerekiyor. Gençlere iyi ve sağlıklı yaşam alışkanlığının kazandırılması, geleceğin kazanılması anlamına geldiğini biliyoruz. Bu yüzden görev süremiz boyunca Yeşilay’ın amacına uygun sorumluluklarımızın bilinciyle iyi izler bırakmaktan kıvanç duyacağız” diye konuştu.

yesilay2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.