Yeşilovalılar Altyapının Yapılmasından Memnun

Yeşilovalılar Altyapının Yapılmasından Memnun

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'dan Yeşilova Mahallesi'ne ziyaret.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Yeşilova Mahallesi’ne hizmet ziyareti düzenleyerek, vatandaşlarla sohbet ettiler. Yeşilova halkı, MASKİ’nin gerçekleştirdiği altyapı yenileme çalışmaları için Cengiz Ergün ve MASKİ’ye teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli Yeşilova Mahallesi’nin 8135 metrelik kanalizasyon ve 9 bin 500 metre içme suyu hattını yenileyerek, vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu. Yürütülen çalışmalarla ilgili, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun mahalleye hayırlı olsun ziyareti düzenlediler. Başkan Ergün ve Genel Müdür Coşkun mahalleliyle sohbet ederek talepleri dinlediler. Yenilenen hatlarla birlikte altyapı sorunlarının son bulduğunu belirten Yeşilova halkı, sunulan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, şöyle konuştular:

 

Ayşe Satmaz, “Suyumuzu sağladılar, yollarımızı yapıyorlar. Büyükşehir Belediye’mizden çok memnunuz. Gereken bütün işlerimizi çok güzel yapıyorlar. Yıllardır destekliyoruz. Başkanımız bize öncelik sırası verdiği için çok teşekkür ederim. Evimizde fotoğrafı var, kendisini çok seviyoruz. Kendisiyle tanışmak isteriz. Daha ne isteyelim ki” dedi.

Gürbüz Samcı, ‘’Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün yaptığı çalışmalar çok güzel. Böyle bir çalışmayı yıllardır görmemiştik. Cengiz Başkan sayesinde gördük ve memnun kaldık. Kendisini canı gönülden kutluyorum. Saygı ve selamlarımızı iletiyoruz”

Fatma Sarkmaz, “Çalışmalardan oldukça memnunuz. Sağolsunlar verdikleri sözleri tuttular. Allah kendilerinden razı olsun. Bizi geri çevirmedi ve ricamızı kabul etti. Yollarımız da güzelleşiyor. İnşallah daha da güzellerini göreceğiz” dedi.

Aysun Demir, “Çalışmalar oldukça iyi. Çok memnunuz. Yapılan çalışmalar mahallemiz için oldukça iyi oldu” dedi.
      
Hasan Selçuk, “Cengiz Başkan’ımızdan oldukça memnunuz mahallemiz yıllardır böyle bir hizmet görmemişti. Başkanımız sayesinde mahallemiz hizmet gördü. Altyapıdan da üst yapıdan da oldukça memnunuz. Sağ olsun Belediye Başkanı’mızdan. Allah onun yolunu açık etsin. Her zaman destekçisiyiz” dedi.

Mehmet Olgun, “Hizmetler çok güzel. Hepsinden de memnunuz. Yapanlardan, Büyükşehir Belediye Başkanı’mızdan Allah razı olsun. Yeni hatlarımız çok güzel oldu. İstediğimiz her şeyi yapıyorlar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Gülümben Çetin, “Çalışmalardan yüzde yüz memnunuz. Daha öncesinde kötü kokudan kaynaklanan sinek sıkıntımız vardı. Sularımız damlama akıyordu, güzel akmıyordu. Pompamız bozuktu. Cengiz Başkan’dan çok memnunuz. Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Allah uzun ömürler versin” dedi.

Hasan Kayıhan, “Şuanki çalışmalardan oldukça memnunuz. Daha da güzel olacağına inanıyoruz. Daha kaliteli hizmetlerin geleceğinden eminiz. Su ve kanalizasyon hattımız çok güzel oldu. Tamamen değiştirildi. Çünkü çok sık patlak sorunu yaşıyorduk. Başkanımızdan çok memnunuz. 10 kilometrelik bir hat döşendi, bu az bir rakam değil. Köyümüze böyle bir hizmet getirdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz’’dedi.

Akın Çetin, “Mahallemiz çok güzel oldu. Eski bir haldeyken yepyeni oldu. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.