Yeşilyurt Pazaryerinde inşaat çalışmaları yakında başlıyor

Yeşilyurt Pazaryerinde inşaat çalışmaları yakında başlıyor

Karabağlar Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek kapalı hale getirilecek Yeşilyurt Pazaryerinde, inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Bahçelievler Mahallesi Ulu Önder Caddesi 4500 metrekare arsa üzerine inşa edilecek pazaryeri, 2 katlı olarak planlandı. Buna göre, toplam inşaat alanı yaklaşık 9000 metrekare olan modern pazaryerinin alt katında 110 araçlık otopark, üst katında da tezgah alanları bulunacak. Ayrıca 60 araçlık açık otopark yer alacak.

yesilyurt-pazaryeri-2.jpg

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yeşilyurt Pazaryeri'nin kapalı hale getirilmesi ve modernleştirilmesi için gerekli ihale sürecini tamamladıklarını ve önümüzdeki günlerde yer teslimini yapacaklarını söyledi. Projenin tamamlanmasının ardından bölgedeki vatandaşların modern bir ortamda ve sağlıklı şekilde alışveriş yapabileceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Vatandaşlarımızın bu yönde uzun süredir talepleri vardı. Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra ihalemizi tamamladık ve yapım aşamasına geldik. Çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız arzu ettikleri pazaryerine kavuşacaklar” dedi.

yesilyurt-pazaryeri-3.jpg

dere, Yurtoğlu ve Üçkuyular pazaryerlerinin ihalelerini de önümüzdeki aylarda yapmayı hedeflediklerini bildirerek, “Program dahilinde pazaryerlerimizi modernleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.