Yeşilyurt'ta geçici pazar alanı hazır

Yeşilyurt'ta geçici pazar alanı hazır

Karabağlar Belediyesi, yenileme amacıyla kapalı hale getirdiği Yeşilyurt Pazaryeri'nde, inşaat çalışmalarının başlaması dolayısıyla Kara Fatma Parkı'nın yanındaki boş alanda geçiçi bir pazar yeri oluşturdu.

Karabağlar Belediyesi, vatandaşların ve esnafın daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmesi için Yeşilyurt Pazaryeri'ni kapalı hale getirerek baştan sona yeniliyor. Bu kapsamda inşaat çalışmalarının başlaması nedeniyle Kara Fatma Parkı'nın yanındaki boş alanda geçiçi bir pazar yeri oluşturuldu. Alışverişlerin sağlıklı şekilde yapılabilmesi için de gerekli önlemler alındı.

yesilyurt-pazaryeri-1.jpeg

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bu alanda ve Kara Fatma Parkı'nda yürütülen düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine kolaylıklar dileyen Başkan Selvitopu, bölgedeki vatandaşların taleplerini dinledi.

Pazarın inşaat çalışmaları tamamlanıncaya kadar bu geçici alanda kurulacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, “İnşaat sürecinde vatandaşlarımız ve esnafımız, bu geçici alandan yararlanacaklar. Bunun için her türlü altyapı, ulaşım, aydınlatma ve işaretleme çalışması yapıldı. En kısa sürede yeni pazaryerini tamamlayarak vatandaşlarımızın ve esnafımızın hizmetine sunma hedefindeyiz. Bunun için canla başla çalışacağız” dedi.

Başkan Selvitopu, Esendere, Yurtoğlu ve Üçkuyular pazaryerlerinin ihalelerini de gelecek yıl yapmayı planladıklarını belirterek, “Karabağlar'daki pazaryerlerini modernleştirme çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

yesilyurt-pazaryeri-5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.