Yeşim Akıncı’dan imza günü

Yeşim Akıncı’dan imza günü

Gazete köşe yazarlığından ve televizyon programlarından tanınan akademisyen eğitmen, NEO Psikoterapi’nin kurucusu Uzman Psikolog Yeşim Akıncı CNR’da söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek.

Yeşim Akıncı; 05 Mart Pazar günü CNR, Ren Kitap Standında saat 14.00-16.00 arasında “Gözyaşı Şişeleri” kitabı üzerine söyleşecek ve kitaplarını imzalayacak.

Geçtiğimiz günlerde The Sofa Otel’de gerçekleştirdiği Gözyaşı Şişeleri’ adlı kitabının lansmanında; kitabının ismiyle özdeşleştirdiği özel olarak tasarladığı kolyesini mücevher tasarımcısı Arda İşler hayata geçirmiş, ve lansmanda çocukların eğitimi için açık arttırma ile satışa sunulmuştu.

Akıncı; ‘‘ Arda İşler ile hayata geçirdiğimiz ‘Gözyaşı Şişeleri’ kolyesi hayırsever bir iş adamı tarafından o gün satın alındı. Geçtiğimiz hafta içersinde de bağış,  geleceğimiz olan ihtiyacı olan çocuklarımızın eğitimi için yetkililere teslim edildi.’’ dedi.

Akıncı; Meslek hayatındaki gözlemlerinden yola çıkarak hazırladığı ‘Gözyaşı Şişeleri’ kitabının tanıtımı için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

05 Mart 2017 Pazar günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında CNR, Ren Kitap Standında imza günü düzenleyecek olan Yeşim Akıncı, imza gününe tüm dostlarını beklediklerini söyledi. Değişen zor yaşam şartları ile yaşamın hızla tükendiğini söyleyen Yeşim Akıncı, değişmeyen tek şeyin ise insanlığın gözyaşları olduğunu vurguluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.