Yeşim Ayan'dan "Adını Sen Koy" tam not aldı

Yeşim Ayan'dan "Adını Sen Koy" tam not aldı

Yeni teklisini dinleyicisiyle buluşturdu.

“Zaman Durmaz” teklisiyle söz yazarı, besteci ve yorumcu olarak ilk müzik kariyerine başlayan Yeşim Ayan, Anla , Bir Avuç Gökyüzü ve Bazen teklilerinin ardından Adını Sen Koy adlı eserini dinleyiciyle buluşturdu. 

Şarkının söz ve müziği sanatçıya, düzenlemesi Hüseyin Çebişci’ye ait. Sanatçı “Adını Sen Koy” şarkısında yine zengin akustik bir alt yapıyla değişik bir sound yakaladı. 

Yeşim Ayan kimdir?

İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gördüğü sırada şarkı sözü ve şiir yazmaya başladı. İlk, Orta ve Lise yıllarında çeşitli korolarda solist olarak görev aldı. Avukatlık yapmaya başladığında, müzik tutkusu peşini bırakmadı ve flüte yönelerek, özel kurslarda eğitim almaya başladı. Son beş yıldır, yoğun olarak şarkı sözü yazarlığı ve beste yapıyor. Sözü ve bestesi kendine ait seksene yakın şarkısında, doğu ve batı ezgilerini harmanlıyor. Şarkılarında, kendi yaşanmışlıklarından ve duygularından kaynaklanan hikayeler anlatıyor. İnsanların yüreklerine dokunabilmek, sanatçının tek arzusu. Müziğin insanları birleştiren, ruhlarını besleyen en etkili sanat olduğuna inanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.