Yeşim Ayan’dan yeni şarkı!

Yeşim Ayan’dan yeni şarkı!

Yeşim Ayan, söz ve bestesi kendisine aranjeleri Ferdi Karameşe’ye ait yepyeni teklisi “Üzüyor Yıllar” gibi bomba bir şarkısı ile dinleyicileri ile buluşuyor.

“Zaman Durmaz” teklisiyle söz yazarı, besteci ve yorumcu olarak ilk müzik kariyerine başlayan Yeşim Ayan’ın daha sonra Anla , Bir Avuç Gökyüzü , Bazen( Akustik) ve Adını Sen Koy ve Dur Dünya Fırtına ve Bir damlasın Bu Denizde isimli teklileriyle adını duyurdu.

Şimdi yine , söz ve bestesi kendisine aranjeleri Ferdi Karameşe’ye ait yepyeni teklisi “Üzüyor Yıllar” gibi bomba bir şarkısı ile dinleyicileri ile buluşuyor. Yeşim Ayan, son yıllarda dünya genelinde yaşanan sıkıntı ve yaşam zorluklarına karşı direnç ve kabullenme duygusu içinde yazdığı Üzüyor Yıllara yapılan güzel yorumlar ve geri dönüşlerden ve dinleyicinin duygularına tercüman olmaktan dolayı çok memnun .

9e0c5eda-bacc-4f84-9214-048b26e69aa7.jpg

Bugüne kadar kendi yazdığı şarkıları okuyan sanatçının Ünlü Yorumcu Kubat’ın 18 Mart’ta yayına giren “Koca Dünya” Albümünde de bir şarkısı yer alıyor. Yeşim Ayan üretici ve yorumcu kimliği ile kalıcı eserler bırakarak , müziği ile kalplere derin bir imza atmak hedefi ile tam gaz ilerliyor.

1c244c02-712e-4c4f-b620-4354e3761da4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.