Yi Jin Jing buluşması yapılacak!

Yi Jin Jing buluşması yapılacak!

16-17 Kasım’da (Cumartesi-Pazar) İTÜ İzmir Mezunlar Derneği’nde, Kas ve Tendon Klasiği eğitimi verecek olan Ayşe Handan Armağan, kişisel tarihinde önemli yeri olan bu egzersiz serisini, bütünsel çerçevesi ile paylaşmaktan mutlu olduğunu belirtiyor.

Kas ve Tendon Klasiği, bedeni toksinlerden arındıran mucizevi sağaltıcı etkisiyle, başlı başına bir hazinedir. Kasların ve tendonların canlanmasını ve dengelenmesini sağlayan egzersiz serisi, son derece zevkli ve dinamik formuyla, enerjinin bedenin her noktasında etkin ve verimli kullanılmasını kolaylaştırır. Tıpkı gelişmek isteyen bir ağacın köklerini derinlere ulaştırması gibi, bedenimizle sağlıklı bir bağlantı içinde kalarak köklenmemize imkân verir.

Ayşe Handan Armağan, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirmiş ve aynı alanda yüksek lisans yapmıştır. Ardından, psikolojiye duyduğu ilgi nedeniyle, E.Ü Psikoloji Bölümü İnsan Çalışmaları alanında yüksek lisans yaparak, ‘’Algılar, Gerçeklik ve Bir Yaşam Pratiği Olarak Farkındalık’’ çalışmasıyla mezun olmuştur.

gorsel.jpeg

Dış Ticaret, Denizcilik & Lojistik sektörünün saygın şirketlerinde üst düzey yönetici olarak çalışmıştır. Gestalt ekolünde, uluslararası akreditasyonu olan eğitimler almıştır. Dışavurumcu Sanat Terapi, NLP, ORSC eğitimleri, çalışmalarını zenginleştirmiştir. 2014 yılında The International Coach Federation’dan PPC ünvanını almıştır.

2011 yılından bu yana ustası Cem Şen ile kadim bilgelikler üzerine çalışmaktadır. Cem Şen Eğitim Sisteminin eğitmenlerinden olan A. Handan Armağan, beden, enerji ve zihin üzerine çalışmalara devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.