Yiğit İstanbul: En yakın çalışma arkadaşlarım muhtarlar olacak

Yiğit İstanbul: En yakın çalışma arkadaşlarım muhtarlar olacak

Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Yiğit İstanbul, mahalle muhtarlarını ziyaret etti. En yakın çalışma arkadaşlarının muhtarlar olacağını belirten İstanbul, “Balçova’yı Balçovalılar ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

Balçova’nın en genç Belediye Başkan Aday Adayı Yiğit İstanbul, mahalle muhtarını tek tek ziyaret etti, ilçenin temel ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinledi. Yerel seçimlerin Balçova’ya değişim ve yenilenme getireceğini belirten İstanbul, en yakın çalışma arkadaşlarının muhtarlar olacağını söyledi. İlçenin turizm potansiyelini güçlendirecek projeler üreteceklerini belirten İstanbul, kültür- sanat alanındaki çalışmalarla da fark yaratacaklarını belirtti.

yigit-istanbul-en-yakin-calisma-arkadaslarim-muhtarlar-olacak3.jpeg

“BALÇOVA’YI HALKLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Yiğit İstanbul “Yerel seçimler Balçova için de değişim ve yenilenme anlamı taşıyor. Bu değişimi önce sokaklarımızda başlatacağız. Mahallelerin tüm sorunlarına hakim olan muhtarlarımız en yakın çalışma arkadaşlarımız olacak. Talep ve önerileri ilk ağızdan dinleyeceğiz ve belediye olarak çözüm üreteceğiz. Balçova’yı halkla birlikte yöneteceğiz! Yeraltı zenginliklerimizle turizm potansiyelimizi artıracak, kültür- sanat alanındaki çalışmalarımızla İzmir’in gözbebeği olacağız. Sosyal sorumluluk projelerimizle İzmir’de fark yaratacağız” dedi.

yigit-istanbul-en-yakin-calisma-arkadaslarim-muhtarlar-olacak4.jpeg

yigit-istanbul-en-yakin-calisma-arkadaslarim-muhtarlar-olacak2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.