Yılbaşı Coşkusu Çeşme Cadde Plus’ta Yaşanacak

Yılbaşı Coşkusu Çeşme Cadde Plus’ta Yaşanacak

Çeşme’nin buluşma noktalarından biri olan Cadde Plus Alışveriş Merkezi, düzenleyeceği Hediyelik Eşya Festivali'nde konuklarını yılbaşına özel sürprizlerle ağırlayacak.

Modern mimarisiyle dört mevsim yaşayan Cadde Plus Alışveriş Merkezi'nde Boyalık Otel ana sponsorluğunda 26-29 Aralık tarihlerinde, 4 gün boyunca alışveriş keyfi yaşanacak.

Hediyelik Eşya Festivali'nin bu yıl 2'ncisini Ajans Fox Group işbirliğiyle gerçekleştireceklerini belirten Cadde Plus Alışveriş Merkezi Müdürü Meltem Zeren, “Yılbaşında sevdiklerimizi mutlu etmek, onlara verdiğimiz değeri göstermek ve en önemlisi keyifli şekilde yeni yıla girerek tüm yılın öyle geçmesini ummak adına etrafımızdaki insanlara çeşitli hediyeler alırız. Bu felsefeden hareketle, Cadde Plus Alışveriş Merkezi olarak kolları sıvadık ve bugüne kadarki en keyifli hediyelik eşya alışverişi organizasyonunu oluşturmak adına çalışmalara başladık. Ziyaretçileri yılbaşında sevdiklerine hediye almanın heyecanına ek olarak 4 gün boyunca çeşitli etkinlik ve aktiviteler karşılayacak” diye konuştu.

Ajans Fox Grup Kurucusu Seda Bilgehan da organizasyona ilişkin şu bilgileri verdi: “İçecek sponsorluğunu Hotline Enerji İçeçeği'nin üstlendiği etkinlik kapsamında tanıtım standları, hediyelik eşya standları, ücretsiz atölyeler, workshoplar, canlı müzik, kar partisi Noel anne ve Noel baba ve ücretsiz kar partisi gibi her yaştan ziyaretçimiz için eğlenceli aktivitelerle birbirinden keyifli ve unutulmaz sürprizler hazırladık. Herkesi bu güzel organizasyon için Cadde Plus Alışveriş Merkezi'ne bekliyoruz”

meral-zeren-ve-seda-bi̇lgehan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.